Vesi-Vasalle uusi omistaja – ”Kyseessä on kahdeksastoista yritysosto Suomessa”

Bravida ostaa kotimaisen Satakunnan alueella toimivan talotekniikan ja teollisuuden moniosaajan Vesi-Vasa oy:n. 

Kuva: Bravida Finland oy

Bravida ostaa suomalaisen Vesi-Vasa oy:n ja laajentaa näin lvi-talotekniikan, teollisuusputkistojen ja sammutuslaitteistojen tarjontaansa Satakunnan alueella. Ostettavalla yrityksellä on noin 40 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa, kerrotaan Bravida Finland oy:n tiedotteessa.

Vesi-Vasa on vuonna 1984 perustettu lvi-alan yritys, joka tekee lvi-talotekniikan, teollisuusputkistojen ja sammutuslaitteiden asennuksia, huoltoa ja kunnossapitotöitä. Yritys toteuttaa vastuullisesti niin pieniä kuin suurempiakin lvi-töitä omakotitaloista teollisuuden hankkeisiin.
       
– Olemme erittäin iloisia, että saamme yrityskaupan myötä osaamista niin talotekniikan kuin teollisuuden tarpeisiin myös Satakunnan alueella. Yrityskauppa tukee strategiaamme laajentua alueellisesti Suomessa ja samalla se vahvistaa asiakastarjoamaamme. Toivotan Vesi-Vasa Oy:n asiantuntevan henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Bravidalle, sanoo Marko Holopainen, Bravida Finlandin toimitusjohtaja tiedotteessa.

– Kasvava liiketoiminta ja muuttuva toimintaympäristö vaativat tulevaisuudessa vahvaa osaamista toimialalta ja osana Bravidaa pystymme vastaamaan näihin vaatimuksiin. Voimme jatkossa palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin ja olla erinomainen työnantaja ammattitaitoiselle ja luotettavalle henkilökunnallemme, sanoo Vesi-Vasa oy:n toimitusjohtaja Jani Vainio tiedotteessa.

Yrityskauppa astuu voimaan arviolta kesäkuussa 2024. Kyseessä on Bravidan kahdeksastoista yritys-/liiketoimintaosto Suomessa. 

Lue myös:

Raksysystems vaihtoi nimeä – ”Haemme voimakasta kansainvälistä kasvua”


Lue lisää

Katso kaikki