Lähettämällä tilauksen hyväksyt tilausehdot.

Kestotilaus

 Sinulla on 14 päivää aikaa muuttaa mielesi. Tämän voi tehdä täysin ilman kustannuksia.

Talotekniikka-lehden kestotilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana tilauksena, kunnes päätät irtisanoa tilauksesi.

Tilauksen voi irtisanoa aina kunkin laskutuskauden loppuun.

Määräaikainen tilaus

Määräaikainen tilaus on voimassa ilmoitetun laskutusjakson ajan ja päättyy automaattisesti tämän laskutusjakson päätyttyä, ellet muuta tilaustasi jatkuvaksi tilaukseksi. Määräaikaista tilausta ei voi erikseen irtisanoa sen kestoaikana ilman kuluttajansuojalain mukaista erityistä perustetta.

Näköislehti

Näköislehteä pääset lukemaan asiakasnumerollasi. Näköislehden käyttäminen on mahdollista yleisimmillä verkkoselaimilla ja päätelaitteilla, ja edellyttää verkkoyhteyttä. Huomaathan, että olet itse vastuussa näköislehtien lukemiseksi tarvittavien selain- ja muiden ohjelmistojen, laitteiden ja yhteyksien hankkimisesta.

Tilauksen alkaminen

Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta, elleme ole sopineet muuta kanssasi. Meillä on oikeus muuttaa lehtien ilmestymisaikataulua. Ilmestymisaikataulun muutoksella ei ole vaikutusta tilauksen hintaan tai muihin ehtoihin.

Peruuttamisoikeus

Voit kuluttajansuojalain 6. luvun nojalla peruuttaa etämyynnissä tekemäsi tilauksen 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden vastaanottamisesta. Voit käyttää peruutusoikeuttasi myös ennen lehden  saapumista.

Osoitteenmuutos, jakelun keskeytys tai muut muutokset

saat tehtyä ”Ota yhteyttä” lomakkeen avulla.

Maksuehdot ja maksuviivästys.

Ensimmäinen tilausjakso verkkomaksuna, tulevat jaksot 12kk välein laskulla.

Tilausta koskevat laskut tulee maksaa niiden eräpäivään mennessä. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, meillä on oikeus keskeyttää tilaus, kunnes kyseinen lasku on maksettu. Voimme periä viivästyneestä maksusta korkolain mukaista viivästyskorkoa sekä maksukehotuksen perusteella perittävät huomautusmaksut. Jos erääntynyttä maksua ei ole suoritettu maksukehotuksesta huolimatta, voimme siirtää saatavan perintätoimiston perittäväksi ja tämän lisäksi päättää tilauksen välittömin vaikutuksin.

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi verkossa tilauksen yhteydessä ilmoittamiemme pankkien verkkopankkitunnuksilla tai ilmoittamillamme maksukorteilla (credit/debit). Voit tilauksen yhteydessä valita myös sähköposti- tai paperilaskun. Paperilaskuihin tulee 5€ laskutuslisä.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.