Sukupolvenvaihdos LVI-insinööritoimisto Vahvacon Oy:ssä – ”Meillä on hyvässä yhteishengessä toimiva ja osaava henkilöstö”

LVI-insinööritoimisto Vahvacon Oy on nimittänyt LVI-insinööri (AMK) Aki Mikkelsonin toimitusjohtajaksi 2.1.2023 alkaen.

Aki Mikkelson. Kuva: Vahvacon Oy

LVI-insinööritoimisto Vahvacon Oy on nimittänyt LVI-insinööri (AMK) Aki Mikkelsonin toimitusjohtajaksi 2.1.2023 alkaen, kertoo Vahvacon tiedotteessaan.

LVI-insinööritoimisto Vahvacon Oy on nimittänyt LVI-insinööri (AMK) Aki Mikkelsonin toimitusjohtajaksi. DI Ilkka Råman jatkaa edelleen hallituksen puheenjohtajana ja vanhempana asiantuntijana, kertoo  LVI-insinööritoimisto Vahvacon Oy tiedotteessaan. LVI-insinööritoimisto Vahvacon Oy on vuonna 2002 perustettu LVI-tekniikan suunnittelu- ja konsulttitoimisto. Lisäksi DI Elias Hosseini nimitettiin Helsingin toimiston päälliköksi. 

Samassa yhteydessä yrityksen pääomistus siirtyi Mikkelsonille, ja tasaosuuksin Hosseinille, Marko Kukkasmäelle ja Adlan Futijeville. Råman jatkaa vähemmistöosakkaana. Tytäryhtiömme Tallinnassa jatkaa muutoksitta DI Aleksandr Spitsônin johdolla.  

– Olen tavattoman iloinen, että yrityksemme siirtyy seuraavalle osaajapolvelle itsenäisenä ja taitavana  kotimaisena yhtiönä, joka  pystyy jatkossakin  palvelemaan menestyksellisesti asiakkaidemme haasteellisten projektien läpiviemisessä, Råman kommentoi tiedotteessa.

– Yrityksen tila on hyvä, meillä on hyvässä yhteishengessä toimiva ja osaava henkilöstö. Tästä on hyvä jatkaa kehittämään palveluitamme asiakkaittemme toiveet huomioiden, toteaa Mikkelson tiedotteessa. 

Lue lisää

Katso kaikki