Sisco-konserni myytiin Permisolle

Sisco Oyj on myyty Permiso Oyj:lle.

Sisco Oyj on myyty Permiso Oyj:lle.

Permiso Oyj osti konsernin osakekannan ja liiketoiminnan kokonaisuudessaan. Sisco Oyj ja Permiso Oyj jakavat vahvan vision puurakentamisen tulevaisuudesta. Skaalautuva moduulirakentaminen luo vahvat edellytykset rakentamisen tehokkuuden maksimointiin ja laadun varmistukseen. Tulevaisuudessa yhtiö haluaa jatkaa puumoduulirakentamisen edelläkävijänä ja luoda jalansijaa puurakentamisen kasvuun.

“Permiso Oyj:n suunnittelu- ja projektinjohto-osaaminen yhdistettynä Sisco Oyj:n moderniin moduulitehtaaseen Hakkilassa on yhdistelmä, jolla pystytään taloudellisesti, teknisesti ja käyttötarkoituksen mukaisesti viemään sekä nykyiset että tulevat projektit onnistuneesti tavoitteeseen”, Permiso Oyj:n toimitusjohtaja Kimi Vainio sanoo.

Sisco Oyj rakennuttaa, rakentaa ja myy asuntoja pääkaupunkiseudulla sekä sen kehyskunnissa 10 vuoden kokemuksella. Permiso Oyj on 2005 perustettu suomalainen projektinjohto- ja suunnitteluyritys, jonka hankkeet ovat uudis- ja korjausrakentamisen sektorilla.

Talotekniikka vieraili vuoden 2018 marraskuussa Sisco Oyj:n Vantaan Hakkilassa sijaitsevassa tehdashallissa, jolloin kuvattiin myös artikkelin aloittava video.

Kirjoitimme Siscosta ja moduulirakentamisesta myös vuoden 2018 viimeisessä Talotekniikassa. 

Video ja valokuva: Piritta Porthan 

Lue lisää

Katso kaikki