Sähköneliö yrityskaupoilla

ESP–konserniin kuuluva Sähköneliö Oy ostaa osake-enemmistön Pertunmaan LVI-asennus Oy:stä.

ESP–konserniin kuuluva Sähköneliö Oy ostaa osake-enemmistön Pertunmaan LVI-asennus Oy:stä.

Osakekaupassa Veini Kämppi myy 70 prosenttia Pertunmaan LVI-asennus Oy:n osakkeista Sähköneliö Oy:lle. Kaupan jälkeen Pertunmaan LVI-asennus Oy:n omistajia ovat Sähköneliö Oy ja Kämppi.

Yrityskaupan jälkeen ESP-konserni ja Pertunmaan LVI-asennus Oy tuovat asiakkailleen lisäarvoa tarjoamalla entistäkin kattavammin kiinteistötekniikan osaamista ja palveluita saman katon alta. Yhtiön toimitusjohtajaksi nimitetään Kari Ala-Röyskö ja Kämppi toimii jatkossa projektipäällikkönä.

”Järjestelyn avulla ESP-konsernista rakentuu tavoitteemme mukaisesti entistäkin vahvempi toimija talotekniikan vaativien kohteiden toteuttajana Päijät-Hämeen alueella. Erityisesti tarkoituksena on vahvistaa osaamistamme KVR-urakoinnissa, energiatehokkuudessa ja elinkaarikumppanuuksissa”, toteavat konsernijohtaja Veli-Markku Nieminen sekä Ala-Röyskö.

”Kehitysmyönteisen ja kasvuhaluisen alan toimijan, ESP-konsernin tuleminen pääomistajaksi takaa sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä entistä laajempaa asiantuntemusta ja työntekijämme saavat tätä kautta hyvän kasvupolun omalle osaamiselleen”, kiteyttää Kämppi.

 

Lue lisää

Katso kaikki