Ruotsalainen talotekniikkakonserni Currentum ostaa Laiho Groupin ja Laihon Sähkön

Laiho Group Oy ja Laihon Sähkö Oy sekä Currentum Ab ovat sopineet yritysjärjestelyistä, jossa suomalaiset talotekniikkayhtiöt siirtyvät 3.10.2022 alkaen osaksi ruotsalaista Currentum Ab:ta, kertoo Laiho Group Oy tiedotteessa.

Ruotsalainen talotekniikkakonserni Currentum laajentuu Suomeen. Currentumin taustalla on ruotsalainen pääomasijoittaja Axcel.

Laiho Group Oy on talotekniikkatoimija pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Salon talousalueilla. Se työllistää noin 100 talotekniikan ammattilaista. Laiho Group jatkaa samalla johdolla, omalla nimellään ja samoissa toimipisteissä Helsingissä, Salossa ja Turussa.  Laihon Sähkö Oy:n nimi poistuu käytöstä, ja Salon toiminnot ovat jatkossa osa Laiho Group Oy:tä.

− Meille tämä tarkoittaa sitä, että olemme osa isoa kasvavaa pohjoismaista konsernia, toteaa Laiho Group Oy:n toimitusjohtaja Ismo Ilola tiedotteessa.

− Talotekniikka-ala konsolidoituu ja kansainvälistyy, ja isommilla kokonaisuuksilla on parhaat mahdollisuudet selvitä haastavilla markkinoilla.

Omistajanvaihdoksella ei ole vaikutusta Laiho Groupin toimintaan tai asiakkuuksiin, jotka jatkuvat kuten ennenkin. Henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. Yrityksen kotipaikkana on Helsinki, ja toiminta jatkuu suomalaisena osakeyhtiönä.

Lue lisää

Katso kaikki