QMG ostaa Mikkelin Sähköasennuksen

Juha Heikkinen, Mikko Sahikallio ja Markku Hakkarainen. Kuva: Pihla Liukkonen

Talotekniikkakonserni QMG teki viidennen yritysostonsa tänä vuonna, kun Mikkelin Sähköasennus liittyi siihen elokuun alussa. Kauppa ei vaikuta henkilöstön asemaan, kerrotaan QMG:n tiedotteessa.

Mikkelin Sähköasennus työllistää 13 asentajaa ja toimihenkilöä, ja vuonna 2021 sen liikevaihto oli noin 1,8 miljoonaa euroa. Yrityskaupan jälkeen Mikkelin Sähköasennus jatkaa toimintaansa omalla nimellään, ja sen henkilöstö ja johto jatkavat tehtävissään vanhoina työntekijöinä. Yhtiön omistajat toimitusjohtaja Markku Hakkarainen ja tekninen johtaja Juha Heikkinen tulevat osakkaiksi QMG:n emoyhtiöön Nimlakseen.

– QMG kasvaa strategiansa mukaisesti yritysostoilla ja liiketoimintakaupoilla. Tavoitteemme on tehdä useita hyvin valmisteltuja yritysostoja vuosittain ja täydentää palveluitamme eri puolilla maata, QMG-konsernin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen toteaa tiedotteessa.

− Konserniin kuuluu Mikkelissä entuudestaan LVI-urakoitsija JP-Yhtiöt, joten pystymme nyt tarjoamaan laajempaa palvelukokonaisuutta, QMG:n Väli-Suomen aluejohtaja Mikko Sahikallio sanoo.

– Ratkaisevaa yrityskaupassa oli se, että samalla kun niin vähän arjessa muuttuu, saamme lisää resursseja taustavoimiksi. Me jatkamme yrittäjinä ja vastaamme liiketoiminnastamme, ja QMG:n kautta saamme tukea strategiseen suunnitteluun, järjestelmiin ja henkilöstön kehittämiseen. Tämä on innostava askel meille, sanovat Markku Hakkarainen ja Juha Heikkinen.

Vuonna 1998 perustettu Mikkelin Sähköasennus on aina ollut Hakkaraisen ja Heikkisen perheiden johtama. Nykyisten omistajien isät perustivat sen vuonna 1998.

Lue lisää

Katso kaikki