YIT ja Caverion urakoivat Kuntolaakson elinkaarihankkeen

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Kuopion kaupungin kanssa uima- ja jäähallin sekä pysäköintipalveluiden kehittämishankkeen toteuttamisesta elinkaarimallilla.

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Kuopion kaupungin kanssa uima- ja jäähallin sekä pysäköintipalveluiden kehittämishankkeen toteuttamisesta elinkaarimallilla. Kuntolaakso-niminen hanke toteutetaan yhdessä Caverionin kanssa ja sen arvo YIT:lle on noin 36 miljoonaa euroa.

”Elinkaarihanke on YIT:lle hanketyyppinä merkittävä, koska siinä hankkeeseen sitoudutaan pitkäksi aikaa osaavien kumppaneiden kanssa. Tämä hanke on myös erinomainen osoitus siitä, kuinka YIT:llä saadaan voimaa sitoutuneesta hankekehityksestä ja yhteistyöstä sekä yhteistyökumppaneiden kesken että sisäisesti”, kertoo YIT:n Savo-Karjalan aluejohtaja Jani Knuuttila.

Tilaajan rakennuttajana toimii Kuopion Tilakeskus. Uudisrakennuksen bruttoala on noin 21 000 brm2. Rakennus sisältää uuden uimahallin, 350 paikkaisen pysäköintilaitoksen ja jäähalliin tehtävän laajennuksen, jonka lisäksi jäähallille tehdään peruskorjaus. Hanke toteutetaan vuosina 2018–2020.

”Kuntolaakson kehittämishanke on laaja-alaista ja monipuolista asiantuntemusta vaativa kokonaisuus. Tavoitteemme on tarjota palveluiden johtamismallillamme mahdollisimman hyvä asiakaskokemus Kuntolaakson käyttäjille”, sanoo Caverionin Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.

Lue myös:

Caverionille 31 miljoonan euron elinkaarihanke Tanskasta

Elinkaarimalli sopii koulujen peruskorjaukseen

Koulukampus elinkaarimallilla Parkanoon

Lue lisää

Katso kaikki