Caverionille 31 miljoonan euron elinkaarihanke Tanskasta

Caverion on allekirjoittanut rakennusliike A. Enggaardin kanssa sopimuksen uuden toimistorakennuksen elinkaarihankkeesta Tanskan Aarhusissa.

Caverion on allekirjoittanut rakennusliike A. Enggaardin kanssa sopimuksen uuden toimistorakennuksen elinkaarihankkeesta Tanskan Aarhusissa.

Sopimuksen arvo on 31 miljoonaa euroa, ja se on yksi Caverionin suurimmista PPP-kumppanuussopimuksista (Public-Private Partnership).

Caverionin vastuulla PPP-hankkeessa on kiinteistötekniikan kokonaistoimitus sekä palveluiden johtaminen 15-vuotisella sopimuskaudella. Kiinteistön kokonaispinta-ala on noin 20 000 neliömetriä.

Caverionin osalta työt alkavat vuonna 2017. Rakennusvaihe on valmis joulukuussa 2018, ja sen jälkeinen käyttö- ja kunnossapitovaihe jatkuu vuoteen 2033.

”On hienoa toteuttaa jälleen yksi PPP-hanke Caverionin kanssa. A. Enggaard ja Caverion ovat viime vuosina toteuttaneet useita hankkeita yhteistyökumppaneina, ja tämä on niistä kahdeksas. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön”, toteaa A. Enggaard A/S:n projektikehityspäällikkö Anton Hessellund.

Caverion takaa optimaalisen energiankulutuksen

Caverion vastaa kiinteistön energiatehokkuudesta, käytettävyydestä, turvallisuudesta ja kunnosta koko sen elinkaaren ajan. Caverion huolehtii kiinteistön kaikkien teknisten järjestelmien ja ratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta, käytöstä ja kunnossapidosta.

Järjestelmiin ja tuotteisiin sisältyvät lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, sähköistys, turvallisuus sekä automaatio. Kiinteistö liitetään Caverionin etähallintapalveluun, jolla taataan oikeat olosuhteet ja optimaalinen energiankulutus rakennuksessa.

Lue lisää

Katso kaikki