Hae Teknologiasta tuotteiksi -säätiön apurahaa

Säätiön vuotuinen rakennetun ympäristön teknologia-apuraha on haettavissa, ja sen suuruus on 20 000 euroa.

Talotekniikka-lehti

Apuraha myönnetään terveellistä, turvallista, kestävää ja tuottavaa rakennettua ympäristöä edistävälle tuotteelle, palvelulle tai hankkeelle, joka hyödyntää uutta teknologiaa ja osaamista ja jolla on kansainvälistä potentiaalia.

Arvostettavia kriteerejä palkitsemiselle ovat energia- ja resurssitehokkuus, hyvän sisäympäristön kehittäminen, alan uudistaminen ja loppukäyttäjien tarpeiden ymmärrys.

Vuonna 2021 palkitsemisperusteissa painottuvat myös seuraavat alueet: kestävä kehitys ja vastuullisuus, kiertotalous ja digitaalisuus.

Säätiö voi palkita apurahalla yritysten ohella yhteisöjä tai yksityishenkilöitä. Erityisasemassa arvioinnissa palkinnon saajiksi ovat pk-yritykset.

Hakemus tehdään osoitteessa https://hakemus.teknologiastatuotteiksi.fi/ 18.5. – 30.9.2021 välisenä aikana.

Mukana palkittavien toimijoiden valinnassa ovat Talotekninen teollisuus ja kauppa ry, Rakennusteollisuus RT ry ja RAKLI ry. Lopullisen päätöksen tekee säätiön hallitus. Palkinto luovutetaan Kiinteistöalan vuosiseminaarissa Tampereella 11.11.2021.

Vuonna 1994 perustetun Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön toiminta-ajatus on edistää terveellisiä, kestäviä ja tuottavia sisäympäristöjä tukemalla kiinteistö- ja rakennusalan innovaatioiden tuotteistamista. Säätiön hallituksessa on edustus seuraavista organisaatioista: Business Finland, Finnvera, Työ- ja elinkeinoministeriö, Keksintösäätiö, SITRA, Ympäristöministeriö, Iitin kunta ja Halton Oy.

Lue lisää

Katso kaikki