ETS NORD ostaa Suomen Ilmastointitukku Oy:n

ETS NORD ostaa ilmanvaihdon tuotteita markkinoivan ja myyvän Suomen Ilmastointitukku Oy:n liiketoiminnan.

Yritysosto vahvistaa entisestään ilmanvaihtotuotteita valmistavan ja myyvän ETS NORD-konsernin asemaa Suomen ja Baltian markkinoilla. Suomen Ilmastointitukun savunhallintajärjestelmien tuotteet täydentävät hyvin ETS NORDin nykyistä valikoimaa.

– Meille erityisen arvokasta on Suomen Ilmastointitukku Oy:n osaaminen ja kokemus savukanava- ja savupuhallinjärjestelmissä, ETS NORDin Suomen maajohtaja Jari Lehtonen sanoo. – Smoke Solutions-yksikkömme täydentyy yrityskaupan myötä niin, että pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisemman valikoiman savunhallinnan tuotteita ja järjestelmiä.

Yrityskaupan myötä ETS NORDille siirtyy seuraavien päämiesten edustus: Aldes, Airtecnics (mm. oviverhot), Exhausto, Exodraft (savukaasu- ja takkaimurit), Helios ja Novenco (suuntapaine- ja tunnelipuhaltimet), sekä Verano. Alkuvuodesta 2020 ETS NORD osti asennus- ja kiinnitystarvikkeita maahantuovan Test-Air Oy:n liiketoiminnan, ja vuonna 2018 kotimaisen Recair Oy:n sekä tanskalaisen ilmanvaihtojärjestelmiä valmistavan KH Ventin.

ETS NORD on ilmanvaihtotuotteita ja laitteistoja valmistava, myyvä ja markkinoiva konserni, jolla on toimipisteet Suomessa, Virossa, Tanskassa ja Ruotsissa. ETS NORD on perustettu vuonna 1998, ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 47 miljoonaa euroa.

Suomen Ilmastointitukku on 2004 perustettu ilmanvaihtotuotteita markkinoiva ja jälleenmyyvä yritys, joka edustaa eri päämiesten tuotemerkkejä. Ilmastointitukun liikevaihto vuonna 2019 oli 1,77 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Katso kaikki