Cibes Hissit ostaa Muuramessa toimivan RH Tekniikka Oy:n

Cibes Hissit ostaa Muuramessa toimivan RH Tekniikan koko osakekannan. Yrityskaupassa Cibes Hissien omistukseen siirtyy myös 30 prosenttia muuramelaisesta Noprasta.

Yrityskauppa kasvattaa Cibes Hissien osaamista ja resursseja jälkiasennushisseissä ja kokonaisprojekteissa sekä laajentaa yrityksen maantieteellistä peittoa.

– Yrityskauppa vahvistaa osaamistamme jälkiasennushisseissä ja tuo siihen lisää kaivattuja resursseja. Lisäksi kauppa parantaa maantieteellistä verkostoamme. Hissialalla hyvä asiakaspalvelu vaatii riittävää kokoa, ja aiomme myös tulevaisuudessa kasvaa, kertoo Cibes Hissien toimitusjohtaja Juha Kiviranta.

RH Tekniikka on erikoistunut vaativiin kokonaisprojekteihin, joissa rakennetaan hissejä hissittömiin taloihin avaimet käteen -periaatteella. Yrityksellä on toimipisteet Muuramessa Keski-Suomessa ja Helsingissä.

Samassa yhteydessä Cibes Hissit saa RH Tekniikan omistaman 30 prosentin osuuden hissivalmistaja Nopra Oy:stä. Muuramelainen Nopra suunnittelee ja valmistaa hydraulihissejä hissittömiin taloihin.

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi tulee Cibes Hissit Oy:n toimitusjohtaja Juha Kiviranta, ja RH Tekniikan toimitusjohtaja Reijo Liimatainen jatkaa yksikön päällikkönä.

RH Tekniikan 12 työntekijää jatkavat vanhoina työntekijöinä entisissä tehtävissään. Yrityskaupalla ei ole vaikutusta asiakkaisiin tai jälleenmyyjiin.

Lue lisää

Katso kaikki