Caverion Tanskan korkeimman oikeuden elinkaarikumppaniksi

Yritys vastaa kiinteistön huollosta ja kunnossapidosta 20 vuoden ajan.

Caverion on solminut 20 vuoden elinkaarisopimuksen koskien Itä-Tanskan korkeimman oikeuden (Østre Landsret) uutta rakennusta Kööpenhaminassa.

Talotekniikka-lehti

Projektivaiheessa Caverion tukee suunnittelu- ja rakennusvaihetta elinkaarinäkökulmilla. Kiinteistön valmistuttua Caverion vastaa sen huollosta ja kunnossapidosta koko sopimuskauden eli 20 vuoden ajan. Yrityksen vastuulla on oikeustalon kunto koko sen elinkaarella mukaan lukien kiinteistön- ja energianhallinta sekä kiinteistön tehokkuus, käytettävyys ja turvallisuus.

Kaikkien taloteknisten järjestelmien teknisen huollon ja kunnossapidon lisäksi yritys on vastuussa muista alihankintana toteutettavista kiinteistöpalveluista, kuten ravintolapalveluista ja siivouksesta.

Uuteen Østre Landsret -oikeustaloon tulee oikeussaleja, hallinto- ja hallitiloja sekä ravintola. Kiinteistö nousee 4600 neliömetrin tontille Kööpenhaminan Nordhavniin. Kiinteistön kokonaispinta-ala on noin 20 000 m2.

Projektin on tilannut Bygningsstyrelsen Tanskan oikeusviraston puolesta. Rakentamisesta vastaa A. Enggaard, ja Velliv, Lægernes Pension ja Pædagogernes Pension ovat projektissa kiinteistösijoittajina. Konsultoinnista vastaavat Henning Larsen Architects A / S ja Norconsult A / S.

Caverionin työ kohteessa alkaa vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä. Projektitoimitus valmistuu vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä, jota seuraa käyttö- ja ylläpitovaihe vuoteen 2042 saakka.

Lue lisää

Katso kaikki