YIT:n Chalets-vapaa-ajan asuntoja Ukkohallaan

Ukkohallan Matkailukeskuksen omistajat ja YIT ovat solmineet aiesopimuksen, jonka tavoitteena on toteuttaa ympärivuotinen vapaa-ajan majoitus-, aktiviteetti-, ja palvelukeskittymä Hallan Saaga-kylpylä- ja saunamaailman yhteyteen Syväjärven rannalle.
Hankkeelle on varattu Kainuussa Hyrynsalmella sijaitsevan Ukkohallan ydinalueelta noin 10 000 kem2 rakennusoikeutta. Hanke käsittää noin 120 Chalets-huoneistoa, jotka YIT suunnittelee, myy ja toteuttaa konseptinsa mukaisesti. Lisäksi hankkeeseen kuuluu liike- ja palvelutiloja käsittäen muun muassa keilahallin.
Hankkeen ensimmäinen vaihe käsittää liiketiloja sekä 30 korkeatasoista YIT:n Chalets-vapaa-ajan asuntoa, jotka sijaitsevat Ukkohallan laskettelurinteiden, wellness- ja ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä Syväjärven rannalla. Chalets-huoneistoihin on saatavilla vuokraus-, siivous- ja liinavaatepalveluja, jolloin omistaja voi huoletta keskittyä vapaa-ajan viettoon. Ennakkomarkkinointi käynnistetään pääsiäisenä 2009 ja tavoitteena on aloittaa rakentaminen alkusyksystä 2009.

�?�Ukkohallan laaja aktiviteettitarjonta ja palveluosaaminen yhdistyvät tässä loistavasti YIT:n vapaa-ajan asumisen konseptiin�?�, kertoo Ukkohallan Matkailukeskuksen toimitusjohtaja Kimmo Kyhälä.

YIT:n konseptin mukaisia vapaa-ajan asuntoja on valmiina tai rakenteilla jo Ylläksellä, Saariselällä, Vuokatissa, Lappajärvellä, Tahkolla ja Sappeessa.

�?�Ukkohallan upeat elämykset ja valmiina olevat palvelut ja aktiviteetit houkuttavat. Lämmin sisäyhteys kylpylä- ja ravintolatiloihin hemmottelee sekä Chalets-huoneiston omistajia että niihin majoittuvia matkailijoita�?�, sanoo YIT:n vapaa-ajan palveluiden yksikönjohtaja Marko Oinas.

Lue lisää

Katso kaikki