YIT osti teollisuuden energian-ja materiaalinkäytön tehostamiseen erikoistuneen Inesco Oy:n

IT Teollisuus- ja verkkopalvelut Oy on ostanut Inesco Oy:n. Inesco on energian- ja materiaalinkäytön tehostamishankkeiden toteuttamiseen erikoistunut yritys ja alansa uranuurtaja ja markkinajohtaja sekä Suomessa että Euroopassa. ESCO-liikeidealla (Energy Service Company) toimiva yritys perustettiin vuonna 2000, ja tuloksekkaita ESCO-hankkeita on toteutettu jo useilla teollisuuden aloilla, mm. metsä-, teräs- ja kemianteollisuudessa. Toteutettujen hankkeiden säästö, 260 gigawattituntia vuodessa, vastaa keskikokoisen kaupungin energiankulutusta ja saavutettu hiilidioksidipäästövähenemä, noin 90 000 tonnia, vastaa 30 000 henkilöauton vuosipäästöä.
– Pyrimme kehittämään energiankäytön tehostamista tukevaa liiketoimintaamme, ja Inesco on alan edelläkävijä Suomessa. Yrityskauppa tuo YIT:hen parasta osaamista energiansäästöratkaisuissa, kertoo liiketoimintaryhmän johtaja Raimo Poutiainen YIT Teollisuus- ja verkkopalveluista.
Yrityksen palveluksessa olevien työntekijöiden työsuhteet jatkuvat ennallaan.www.yit.fi/Content.aspx?path=1;32;6344;45544

Lue lisää

Katso kaikki