YIT osti Computec Oy:n

YIT Kiinteistötekniikka Oy on ostanut rakennusautomaatiojärjestelmiin erikoistuneen Computec Oy:n koko osakekannan. Myyjinä ovat Sentica Partners Oy:n hallinnoimat rahastot, toimiva johto ja henkilöomistajat.
– Yrityskauppa tukee YIT:n strategista tavoitetta laajentaa osaamista kiinteistöjen automaation ja digitaalisten järjestelmien tarjoajana. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa ratkaisevaa on entistä kehittyneempi rakennusautomaatio. Vastauksena ilmastonmuutoksen haasteisiin YIT on aikaisemmin tehnyt päätöksen toteuttaa kaikki uudet asuntokohteensa matalaenergiataloina. Computecin osaaminen lisää valmiuksiamme entisestään ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa, sanoo toimitusjohtaja Juhani Pitkäkoski YIT Building Systems Oy:stä.
Computec Oy toimittaa ja ylläpitää rakennusautomaatiojärjestelmiä. Se on tällä hetkellä alansa suurin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2007 oli 10 milj. euroa ja henkilöstömäärä on 88. Yrityksellä on toimipisteitä kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

Lue lisää

Katso kaikki