YIT myy vesi- ja ympäristötekniikan palvelut Econet Engineeringille

YIT:n vesi- ja ympäristötekniikan liiketoiminnot siirtyivät 1.huhtikuuta Econet Engineering Oy:lle. Liiketoimintakaupan yhteydessä Econet Engineeringin palvelukseen siirtyy 23 henkilöä.
– Halusimme löytää vesi- ja ympäristötekniikan palveluille ostajan, jolle tämä on ydinliiketoimintaa. Econet Engineeringillä on laaja verkosto markkinoilla ja hyvät mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen, sanoo Tero Kiviniemi, YIT:n Suomen rakentamispalvelut -toimialan johtaja.

– Econet Engineering panostaa lähivuosina voimakkaasti vientiin. Tällä yritysjärjestelyllä vahvistamme liiketoiminta- ja vientiosaamistamme. Siirtyvän liiketoiminnan myötä meillä on Suomessa markkinajohtajan asema valituilla ympäristöliiketoiminnan alueilla, sanoo Matti Leppäniemi, Econet Engineeringin toimitusjohtaja.
Econet Engineering Oy on vesi- ja ympäristötekniikan insinööri- ja suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut sekä kunnallisten että teollisuuden vesilaitosten ja jätevedenpuhdistamoiden sekä jätteiden biologisten käsittelymenetelmien suunnitteluun, projektijohtamiseen sekä urakointiin.

Lue lisää

Katso kaikki