YIT jatkaa SATOn isännöinti- ja manageerauspalvelujen tuottajana

YIT Kiinteistötekniikka Oy ja SATO Oyj ovat tehneet sopimuksen SATOn omistamien vuokra-asuntojen isännöinnistä ja kiinteistöjen manageerauspalvelujen tuottamisesta. YIT Kiinteistötekniikka vastaa kumppanuussopimuksen perusteella noin 6 200 asunnon palveluista pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä.

Sopimus on kolmivuotinen ja se astuu voimaan huhtikuun alussa. Sopimus on jatkoa vuonna 2005 käynnistyneelle yhteistyölle, jonka yhteydessä SATO ulkoisti YIT:lle yli 4 000 asunnon isännöintipalvelut.

”Olemme iloisia, että SATO luottaa osaamiseemme ja kumppanuutemme saa jatkoa nyt tehdyllä sopimuksella. Näemme, että laaja palveluvalikoimamme ja tekninen osaamisemme voivat jatkossa hyödyttää yhteistyötämme yhä enemmän. Kiinteistöjen manageerauksen johtavana palveluntuottajana meillä on hyvät valmiudet laajentaa yhteistyötä”, toteaa liiketoimintaryhmän johtaja Harri Oesch YIT Kiinteistötekniikan Kiinteistöjohtamispalveluista.

”Pyrimme isännöinnissä ja manageerauksessa pitkäjänteiseen yhteistyöhön valittujen kumppaneiden kanssa. Tavoitteenamme on kehittää sekä asiakaspalvelua että kiinteistöjen ylläpidon menetelmiä asiakastyytyväisyyden ja toiminnan tehokkuuden parantamiseksi,” toteaa SATOn Asuntosijoituksen toimialajohtaja Tuula Entelä.

Lue lisää

Katso kaikki