YIT ja Tapiola uudistavat kiinteistön Espoon Sinimäessä

YIT on solminut Tapiolan kanssa sopimuksen, jossa YIT kehittää ja uudistaa Tapiolan omistaman kiinteistön Espoon Sinimäessä. Viisikerroksisessa kiinteistössä on noin 18 200 bruttoneliötä. Kiinteistön peruskorjaustyöt ovat jo alkaneet ja ne valmistuvat vaiheittain vuoden 2009 loppuun mennessä. Kiinteistö sijaitsee Turun moottoritien varrella Espoon Sinimäessä. Siinä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 16 300 neliötä. Kiinteistöön tulee vuokralaisiksi mm. kaluste- ja rakennusheloja maahantuova Hovila Oy.
Hovila Oy:n toimitusjohtaja Hannu Virkkunen on tyytyväinen tuleviin toimitiloihinsa.

�?�Kiinteistön valoisat ja modernit tilat sekä hyvä sijainti vaikuttivat sijoittumispäätöksemme. Halusimme jäädä Espooseen, joten Sinimäki sopi sijainniltaan erinomaisesti�?�, kertoo Virkkunen.

�?�Olen iloinen YIT:n joustavuudesta ja yhteistyön sujuvuudesta tilatarpeemme tunnistamisen ja tilojen toteuttamisen osalta. Suunnitteluvaiheessa tarpeemme otettiin hyvin huomioon ja tilojemme toteutus on ollut nopeaa�?�, kertoo Virkkunen. Muutto on parhaillaan käynnissä ja yritys pääsee aloittamaan toimintansa uusissa tiloissa huhtikuun alussa 2009.

Kiinteistöön tullaan toteuttamaan pääosin logistiikka- ja varastotiloja sekä persoonallista toimistotilaa. Sinimäentie 8 tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon yrityksille, jotka hakevat varasto- ja logistiikkatilan lisäksi toimistotilaa pääkaupunkiseudun hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

Tapiola ja YIT ovat kehittäneet yhteistyössä jo pitkään Tapiolan kiinteistöjä. YIT toteuttaa Tapiolalle myös Helsingin Vallilassa sijaitsevan Teollisuuskatu 21:n kiinteistön peruskorjauksen, joka on edennyt jo yli puoleen väliin.

�?�Kiinteistöjen kehittäminen ja uudistaminen mahdollistavat hyvän vuokrattavuuden ja samalla varmistetaan kohteiden tulevaisuuden toimintaedellytykset�?�, toteaa Kiinteistö-Tapiolan kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli.
Sinimäentien sopimus on vastaavanlainen kuin Teollisuuskadulla, johon kuuluu peruskorjauksen lisäksi kohteen konseptointi, suunnittelu, markkinointi sekä vuokralaishankinta. Sinimäentie 8:n tontilla on lisäksi rakennusoikeutta jäljellä, joka tullaan samalla ottamaan hyötykäyttöön logistiikka ja varastotiloiksi.

Lue lisää

Katso kaikki