Wise Group ostaa KR-Tiimi Oy:n

Kauppa vahvistaa Wise Groupin palvelutarjontaa Etelä-Karjalassa.

Wise Group Finland Oy hankkii eteläkarjalaisen insinööritoimiston KR-Tiimi Oy:n liiketoiminnan. Kauppa vahvistaa Wise Groupin Rakennuttamisen toimialaa ja laajentaa paikallista palvelutarjontaa Etelä-Karjalan alueella.

Lappeenrannassa toimiva KR-Tiimi Oy on keskittynyt kiinteistöjen konsultointipalveluihin kiinteistökehittäjänä, rakennuttajakonsulttina ja rakennusten kuntotutkimuspalvelujen tarjoajana.

Yrityksessä työskentelee kaikkiaan kahdeksan asiantuntijaa, jotka jatkavat vanhoina työntekijöinä Wise Groupin palveluksessa. KR-Tiimin omistajat Jussi Pöllönen ja Mari Lautala tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi.

”Wise Groupin kasvustrategian ytimessä on tavoitteemme tarjota Wise Groupin koko kattava palvelupaketti myös paikallisesti asiakkaillemme kaikkialla Suomessa. KR-Tiimillä on vankka osaaminen ja kokemus kiinteistökehittäjinä, rakennuttajakonsultteina ja rakennusten kuntotutkijoina. Heidän liittymisensä osaksi Wise Groupia laajentaa paikallisen palveluntarjontamme Etelä-Karjalassa rakennesuunnittelusta rakennuttamisen palveluihin”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska toteaa.

Lue lisää

Katso kaikki