VTT:ltä uusia toimintamalleja kiinteistöjen putkistokorjauksiin

VTT kehittää InSert-hankkeessa (Innovative Service Solutions for the Refurbishment of Technical Installations) uusia toimintamalleja taloyhtiöiden viemäri- ja käyttövesiputkien korjauksiin ja linjasaneerausten hankintaan. Tekesin rahoittama hanke toteutetaan yhdessä alan toimijoiden kanssa. Tavoitteena on myös, että palveluntarjoajat kehittävät ja pilotoivat tuotteitaan syntyvää kysyntää vastaavasti.
Hankkeessa testataan uusia liiketoiminta- ja palvelumalleja. Se pyrkii tunnistamaan potentiaaliset, palveluja yhdistävät toimijat verkostomaisessa toimintaympäristössä sekä hahmottaa ja testata toiminta- ja ansaintamallit niissä.
Lisäksi kehitetään uusia, mahdollisimman havainnollisia malleja tiedottaa linjasaneerauksista ja niihin liittyvistä toimenpiteistä tilaajille sekä ennen kaikkea asukkaille ja rakennusten käyttäjille.
Mukana hankkeessa ovat Suomen Kiinteistöliitto, Espoon Tapiolan asuntoyhtiöiden puheenjohtajafoorumi (pilottikohteet), talotekniikka-alan suunnittelijat, urakoitsijat, kiinteistöpalveluyritykset, tuoteteollisuus ja isännöitsijät.

http://www.vtt.fi/uutta/2007/20070903.jsp

Lue lisää

Katso kaikki