Vexve Oy:n uusi tehdas avattiin

Vammalalainen Vexve Oy on kaukolämpöputkistoihin, jäähdytysjärjestelmiin sekä paineilma- ja öljyputkistoihin pallo- ja läppäventtiileitä valmistava yritys, jonka uusi venttiilinvalmistustehdas avattiin 20.toukokuuta Liperissä, Pohjois-Karjalassa. Avajaispuheen piti työ- ja elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen.

– Hyvin hoidetun yrityksen tulo tänne seutukunnalle avaa alueelle monia mahdollisuuksia, eikä Suomessa ole liikaa kasvuyrityksiä, Pekkarinen sanoi.

Vexve Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Nieminen kiitti puheessaan Liperin tehtaan rakentamiseen osallistuneita hyvin sujuneesta projektista. Nopeasti valmistunut tehdas on jo toiminnassa ja sen myönteiset vaikutukset näkyvät myös Vammalassa.
– Liperin tehtaan myötä voimme nostaa kapasiteettia myös Vammalan tehtailla, Nieminen sanoi, ja korosti, että Vexve tulee jatkossakin olemaan kasvuyritys. Liperin tehdas tuottaa alkuvaiheessa suuren volyymin venttiileitä, joista on kansainvälisillä markkinoilla kovin kysyntä. Vexve Oy liikevaihto on reilut 30 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Katso kaikki