Vaajakosken Rakennuspalvelussa yritysjärjestelyjä

Vuonna 1985 perustetussa Vaajakosken Rakennuspalvelu Oy:ssä on toteutettu yritysjärjestely, jonka tuloksena yhtiön rakennusliiketoiminta on siirtynyt perustettuun yhtiöön VRP Rakennuspalvelut Oy. Rakennusliiketoiminta kattaa vaativan korjaus-, teollisuus- ja liiketilarakentamisen, KVR-urakoinnin ja oman asuntotuotannon.
Henkilökunta jatkaa VRP Rakennuspalvelut Oy:ssä vanhoina työntekijöinä. Yhtiön hallitukseen on valittu Jussi Holmström (pj), Perttu Holmström ja Markus Tanninen. VRP Rakennuspalvelut Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty dipl.ins. Markus Tanninen ja hän on samalla yhtiön merkittävä osakas. Tanninen on toiminut aiemmin mm. Skanska Kodit Oy:n toimitusjohtajana ja Skanska-konsernin muissa johtotehtävissä. Dipl. ins. Jussi Holmström siirtyy VRP Rakennuspalvelut Oy:n Keski-Suomen aluejohtajaksi.
Yhtiön liikevaihto 2008 oli noin 14 miljoonaa euroa ja henkilömäärä on noin 100. Yhtiö toimii nykyisin Jyväskylän ja Oulun seudulla. Järjestelyn tavoitteena on mahdollistaa kasvu uusille markkina-alueille. Yritysjärjestelyn neuvonantajana toimi Mergertum Oy.

Lue lisää

Katso kaikki