Uponor on torjunut Aliaxiksen ostotarjouksen

Uponorin hallituksen mukaan ostotarjouksen osakekohtainen käteistarjoushinta ei heijasta yhtiön arvoa.

Kuva: Uponor

Uponorin hallituksen mukaan ostotarjouksen osakekohtainen käteistarjoushinta 25,75 euroa ei heijasta yhtiön arvoa ja sen pitkän aikavälin mahdollisuuksia, ja ei näin ollen ole osakkeenomistajien parhaan edun mukainen, tiedotteessa kerrotaan.

Hallitus on tällöin yksimielisesti päättänyt olla hyväksymättä riittämättömänä pitämäänsä ostotarjouksen sisältämää tarjoushintaa eikä sen perusteella tule avaamaan neuvotteluja, tiedotteessa kerrotaan.

– Hallitus pitää yksimielisesti Aliaxiksen nykyistä tarjousta riittämättömänä yhtiön arvo ja sen tulevaisuudennäkymät huomioiden. Kuten olemme aiemmin kertoneet, hallitus on vastaanottanut kiinnostuksenosoituksia ja selvittää nyt tältä osin yhtiön strategisia vaihtoehtoja. Pyrimme varmistamaan osakkeenomistajien kannalta parhaan lopputuloksen, sanoo Hans Sohlström, asiaa valmistelevan valiokunnan puheenjohtaja tiedotteessa.

Aliaxiksen mukaan sillä on tällä hetkellä hallussaan noin 20,16 prosenttia Uponorin liikkeeseen lasketuista ja ulkona olevista osakkeista, pois lukien Uponorin hallussa olevat omat osakkeet, tiedotteessa kerrotaan.

Lue lisää

Katso kaikki