Uponor avasi uuden koulutuskeskuksen Saksaan

Uponor on avannut Saksassa uuden koulutuskeskuksen, joka on konsernin tähän mennessä suurin ja ensimmäinen, jossa tarjotaan koulutusta yhtiön uuden kasvualueen eli monikerrostalosegmentin ammattilaisille. Uusi yli 600 neliömetrin rakennus on kokonaisuudessaan opetuskäytössä. Siihen on asennettu mittavat ohjausjärjestelmät sekä kaikkiaan 17 kilometriä putkia, joilla säädetään lämmitystä ja jäähdytystä ja kuljetetaan käyttövettä. Ochtrupissa Luoteis-Saksassa sijaitseva yksikkö on Uponorin 18. koulutuskeskus ja neljäs Saksassa.
Uudessa Uponor Academy -koulutuskeskuksessa on kansainvälisesti ainutlaatuinen lämmitys-, jäähdytys- ja juomavesilaitteistojen simulointitekniikka. Keskuksen pääkohderyhmät ovat suunnittelijat, arkkitehdit ja muut alan rakennusalan ammattilaiset.
Keskuksessa saa tietoa säätötekniikasta esimerkiksi erilaisten lattiarakenteiden reaktio- ja lämpötekniikan näkökulmasta. Energiatehokkaat ratkaisut kuten lämpöpumput ovat toinen ajankohtainen aihe.http://www.uponor.com/uutiset/uutiset_2.html?Id=hex_200801290000292126.html

Lue lisää

Katso kaikki