Uniwater laajentaa Pohjoismaissa – perustaa sivuliikkeen Suomeen

Vesi- ja viemäröintikonserni Uniwater laajenee Suomen markkinoille.

Carl Berglund, Uniwater Productin liiketoiminta-alueen johtaja. Kuva: Uniwater.

Uniwaterin tytäryhtiö Ibeco on avannut sivuliikkeen Helsinkiin, kerrotaan Uniwaterin tiedotteessa.

Uniwater, vesihuoltoinfrastruktuuriin erikoistunut konserni, laajentaa nyt toimintaansa Pohjoismaissa sijoittamalla tytäryhtiö Ibecon Suomeen. Ibeco on yksi Pohjoismaiden johtavista asiakaslähtöisistä LV- ja LVI-tuotteiden toimittajista. Yrityksellä on asiakkaita ja toimitusverkostoja kaikissa Pohjoismaissa. Tästä syystä on luonnollista laajentaa toiminta myös Suomeen, tiedotteessa kerrotaan.

Carl Berglund, Uniwater Productin liiketoiminta-alueen johtaja, näkee suuria mahdollisuuksia maantieteellisessä laajentumisessa. Hän on odottanut innolla yrityksen perustamista ja iloitsee siitä, että organisaatio on nyt valmis sekä henkilökunnan että tilojen osalta.

– Olemme halunneet tehdä tämän jo pidemmän aikaa, ja nyt on oikea hetki – otamme tämän askeleen ja perustamme toimipisteen Suomeen. Uskomme vahvasti Suomen markkinoihin, investointitarve on suuri, ja siinä on paljon yhtäläisyyksiä sekä Ruotsin että Norjan kanssa, joissa jo toimimme. Nyt kehitämme ja kasvamme kokemuksiamme hyödyntäen yhdessä paikallisen henkilökunnan kanssa, sanoo Berglund tiedotteessa.

Ibeco aloitti keväällä varovaisen lanseerauksen osallistumalla Suomen suurimpaan infrastruktuurimessuun, Infratechiin, Jyväskylässä.

– Tarkoituksemme oli luoda kontakteja ja esitellä tuotevalikoimaamme. Samaan aikaan oli käynnissä avainhenkilöiden rekrytointi ja sopivien tilojen etsiminen. Nyt Ibeco Suomi on muuttanut uusiin toimitiloihinsa ja varastoonsa, jotka sijaitsevat strategisesti hyvällä paikalla lähellä yhtä pääväylistä ja vain vartin päässä Helsingin lentokentältä, tiedotteessa kerrotaan.

Lue lisää

Katso kaikki