Työvoimaa pk-yrittäjille RekryKoulutuksella

Valtakunnallinen kampanja RekryKoulutuksen tarjoamista mahdollisuuksista erityisesti pk-yrittäjille on alkanut. RekryKoulutus on työ- ja elinkeinohallinnon palvelumuoto, jonka tarkoituksena on yhdessä yrityksen kanssa kouluttaa uusia työntekijöitä, joiden ammattitaito vastaa yrityksen tarpeita.
Räätälöity, yrityksen tarpeista lähtevä koulutus varmistaa, että yritys saa palvelukseensa juuri oikealla tavalla koulutetun henkilön oikeaan tehtävään. Koulutuksen suunnittelussa ja toteuttamisessa yritys saa apua työ-ja elinkeinohallinnon asiantuntijoilta. Opiskelijat valitaan yhdessä työ-ja elinkeinohallinnon kanssa. Työ-ja elinkeinohallinto kilpailuttaa kyseiselle alalle erikoistuneet koulutuspalvelun tuottajat ja valitsee yhdessä yrityksen kanssa lopullisen palvelun tuottajan.
RekryKoulutuksen rahoittavat työnantaja ja sekä työ-ja elinkeinohallinto yhdessä. Yrityksen osuus on 50 prosenttia hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Koulutuksen hinta määräytyy tarjouskilpailun perusteella ja vaihtelee koulutusaloittain.
Lisätietoa:www.mol.fi/yhteishankintakoulutus

Lue lisää

Katso kaikki