Timo Multanen CEPI:n puheenjohtajaksi

Euroopan kiinteistöammattilaisten liitto CEPI on yleiskokouksessaan Belgian Gentissä valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Timo Multasen Suomesta. Multanen edustaa CEPI:ssä Suomen Isännöintiliittoa. – Jotta Suomen kiinteistöala pääsee kehityksen kärkeen, meidän on oltava mukana vaikuttamassa myös kansainvälisesti, kiteyttää Multanen.
Multasen kausi puheenjohtajana alkaa 1.1.2009. CEPI:n puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan, enintään kolmeksi kaudeksi. Multanen on toiminut CEPI:n alajärjestön CEAB:n (European Confederation of Property Managers) hallituksessa vuodesta 2005 alkaen, muun muassa varainhoitajana ja pääsihteerinä.
CEPI:n tavoitteena on kiinteistöalan yhteisten pelisääntöjen luominen kiinteistöjohtamiselle ja -välitykselle Euroopassa. Tärkeää on myös yhteisten koulutusjärjestelmien ja ammattitaidon kehittäminen yli maiden rajojen.
EU:n lainsäädäntö ja määräykset koskettavat jatkuvasti entistä enemmän myös kiinteistöalaa. Hyvänä esimerkkinä ovat rakennusten energiankulutusta koskevat direktiivit.
Ihmisten, työvoiman, palvelujen ja pääomien vapaa liikkuminen koskee myös kiinteistöalaa, jatkossa entistä voimakkaammin. Rajoja ylittävä kiinteistöliiketoiminta on kasvussa. Tässä kehityksessä alan itsensä on oltava aktiivisesti mukana, jotta se ei tapahdu holtittomasti.

Lue lisää

Katso kaikki