Timo Keränen

Timo Keränen Paikallis-Sähkön toimitusjohtajaksi

Timo Keränen on nimitetty Paikallis-Sähkö Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2020 alkaen. Yhtiötä 14 vuotta johtanut Jukka Kivimäki jatkaa QMG-konsernissa asiantuntijatehtävissä.

Paikallis-Sähkö vaihtaa suunnitelmallisesti toimitusjohtajaa. Pitkän toimitusjohtajauran yhtiössä tehnyt ja kansainvälisesti kokenut Jukka Kivimäki siirtyy omasta aloitteestaan konsernin asiantuntijatehtäviin. Uutena toimitusjohtajana aloittaa vuoden 2020 alussa sähköinsinööri Timo Keränen, joka toimii tällä hetkellä yhtiössä työpäällikkönä.

Timo Keränen on toiminut pitkään sähköurakoinnin asiantuntija- ja johtotehtävissä Paikallis-Sähkön, Eltel Networksin ja Efficient Network Partnersin palveluksessa.

– Itse haluan vielä hyödyntää kaikkea mitä olen oppinut asiakkaista, markkinoista ja teknologiasta. Kasvavan QMG-konsernin tehtävissä se on mahdollista, Jukka Kivimäki toteaa.

– Yhtiö on hyvässä kunnossa, teemme ammatillisesti kunnianhimoista työtä, ja osana QMG-konsernia meillä on paljon mahdollisuuksia tarjota laajaa palveluvalikoimaa oman maakunnan lisäksi laajalti ympäri Suomea, Timo Keränen kertoo.

Paikallis-Sähkö on Pohjois-Suomen johtava sähköurakointitalo, joka toimii myös tele-, turva- ja automaatiourakoinnissa. Yhtiön toimipisteet ovat Oulussa, Kajaanissa, Kuopiossa, Kuusamossa, Sotkamossa, Kuhmossa, Suomussalmella ja Paltamossa. Paikallis-Sähkö kuuluu valtakunnalliseen talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin (QMG).

Paikallis-Sähkö kasvaa Koillismaalla liiketoimintakaupalla

Paikallis-Sähkö myös vahvistaa asemiaan Kuusamossa ja lähikunnissa ostamalla Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan.

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin kuuluva Paikallis-Sähkö ostaa Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan, jonka henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Paikallis-Sähkölle. Kaupan jälkeen Paikallis-Sähkö työllistää noin 130 sähköurakoinnin ja -huollon ammattilaista Pohjois-Suomessa. Myyjät Tarmo Mustonen ja Jukka Soini jatkavat entisissä tehtävissään.

Kainuun ja Koillismaan perinteikkäiden sähköalan osaajien yhdistyminen nähdään luontevana kasvuaskeleena molemmissa yrityksissä.

– Alueella on kasvavaa kysyntää paitsi sähköurakoinnille, myös huollolle sekä muulle sähköalan erikoisosaamiselle, toteaa Keränen.

Organisaatiot täydentävät toisiaan ja ovat tehneet yhdessä töitä.

– Muodostamme yhdessä erittäin sopivan yhdistelmän suunnittelu- ja projektiosaajia sekä asentajia. Osana Paikallis-Sähköä ja QMG:ta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajempaa palveluvalikoimaa, esimerkiksi rakennusautomaatiota, Tarmo Mustonen arvioi.

– QMG:lle Paikallis-Sähkön vahvistuva asema on tärkeää kehitystä. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota Pohjois-Suomen sekä valtakunnallisille asiakkaillemme entistä kattavampaa organisaatiota myös Koillismaalla, Quattro Mikenti Groupin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen kertoo.

Tarmo Mustonen ja Timo Keränen

Jätä kommentti

*

*