Thomas Luther Nevelin toimitusjohtajaksi – ”On hienoa lähteä rakentamaan yhteistyötä, joka tukee asiakkaiden ja koko yhteiskunnan siirtymää kohti ilmastopositiivista tulevaisuutta”

Luther on viimeksi ollut LeaseGreenin Group Oyn toimitusjohtaja.

Thomas Luther aloittaa energiainfrayhtiö Nevelin toimitusjohtajana 1.2.2022. Lutherilla on 20 vuoden työhistoria globaalien liiketoimintojen johto- ja myyntitehtävissä sekä kansainvälisissä kasvuyhtiöissä. Luther on viimeksi ollut Leasegreen Group Oy:n toimitusjohtaja, kertoo Nevel tiedotteessaan.

Nevelin liiketoiminnan ydin on kiertotaloudessa ja hiilineutraalissa energiassa, asiakastavoitteita edesauttaen. Thomas Lutherin kokemus tukee Nevelin kasvustrategiaa investoida hiilineutraalisuutta edistävään energiainfrastruktuuriin, joka palvelee teollisuutta ja energiankäyttäjiä.

– Kestävä kehitys on tulevaisuuden energiajärjestelmässä keskeisessä roolissa. On hienoa lähteä rakentamaan yhteistyötä, joka tukee asiakkaiden ja koko yhteiskunnan siirtymää kohti ilmastopositiivista tulevaisuutta, Luther sanoo tiedotteessa.

Nevelin vt toimitusjohtajana ollut Eero Auranne siirtyy samalla helmikuussa takaisin yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.


Lue myös:

Vetreys, voima, vauhti ja virkeys – Thomas Lutherille työhyvinvointi muodostuu kokonaisuudesta

Lue lisää

Katso kaikki