Teollisuusforum 2005 keräsi kunnossapitoalan päättäjät Tampereelle

Joka toinen vuosi järjestettävä TeollisuusForum 2005 on kunnossapitoalan ja teollisuusrakentamisen suurkatselmus. Messut, Kunnossapitopäivä ja kongressi sekä lukuisat seminaarit toivat alan päättäjät ja asiantuntijat kolmeksi päiväksi Tampereen messukeskus Pirkkahalliin.

TeollisuusForumin aikana Pirkkahallissa järjestettiin Tehdaspalvelu 2005 ja Teollisuustilat 2005 -messut. Näytteilleasettajia oli 350. Messuilla ja seminaareissa kävi kaikkiaan 7 600 alan asiantuntijaa.

Ammattimessuille tullaan päivittämään tietoja sekä etsimään uutuuksia. Peräti 70 % kävijöistä oli jo tehnyt messuilla hankintapäätöksiä tai aikoo hankkia jälkikäteen messuilla nähtyjä tuotteita.

Messut on kontaktien solmimispaikka, kävijätutkimuksen mukaan 60 % messuvieraista oli jättänyt tietonsa ja odottaa näytteilleasettajan yhteydenottoa messujen jälkeen. Kävijät olivat myös tyytyväisiä TeollisuusForumin antiin ammattitapahtumana, peräti 99 %:n mielestä messut vastasivat hyvin tai vähintään tyydyttävästi odotuksia. Tehdaspalvelu ja Teollisuustilat -messujen kävijöistä 70 % oli alan päättäjiä ja asiantuntijoita, 28 % kävijöistä edusti työntekijäporrasta.

Seuraavat kunnossapitoalan ammattimessut järjestetään Oulussa 10.-11.5.2006. TeollisuusForum 2007 järjestetään Tampereen messukeskus Pirkkahallissa lokakuussa 2007.

Lue lisää

Katso kaikki