TeliaSonera Finland keskittää isojen tuotantotilojensa ylläpitopalvelut ISS:lle

TeliaSonera Finland keskittää kaikkien isojen tuotantotilojensa ylläpitopalvelut voimalaitteita lukuun ottamatta ISS palveluille. Sopimuksen piiriin kuuluu kiinteistöjen tekninen ylläpito, kuten ilmastointi-, jäähdytys- ja sähköhuollot sekä tilojen kiinteistönhoito, siivous ja ulkoalueiden hoito. Sopimus astuu voimaan 1.4.2009.
Sopimuksen piiriin kuuluu kaikkiaan 105 toimisto- ja tuotantotilakiinteistöä. Näistä suurin osa on maanalaisia, miehittämättömiä tuotantotilakiinteistöjä. Sopimuksen laajuus on noin 60 000 – 70 000 miestyötuntia vuosittain.
TeliaSoneran tavoitteena oli kehittää kumppanuusmallia tilojen ylläpidossa. ISS:n lisäksi ylläpitokumppaneina toimivat Relacom Oy voimalaitteissa, Niscayah Oy teknisen valvonnan osalta ja Rejlers Oy teknisessä isännöinnissä.
– Sopimuksella on erittäin iso merkitys ISS Teknisille palveluille. Open book -sopimusmalli mahdollistaa myös uusien kiinteistöjen ylläpitopalveluiden optimoinnin. ISS:llä on halu olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa TeliaSoneran kiinteistöstrategiaa ylläpitopalveluiden kautta, kommentoi sopimusta ISS:n teknisistä palveluista vastaava johtaja Petri Myllyniemi.

– ISS voitti ko. tilojen ylläpidosta järjestetyn tarjouskilpailun. TeliaSonera odottaa sopimuksen mukaista joustavuutta ja läpinäkyvyyttä rajussa murroksessa olevan tilamäärän ylläpitämiseen. ISS:llä on palvelutarjooman, valtakunnallisen kattavuuden ja henkilöstön kompetenssin puolesta loistavat mahdollisuudet palvella TeliaSoneraa kiinteistöjen ylläpidossa, kommentoi sopimusta Ari Lapveteläinen TeliaSonera Finland Oyj:stä.

Lue lisää

Katso kaikki