Teknologiateollisuus tukee Taitaja -kilpailuja

Espoon Otaniemessä ja Tapiolassa järjestetään 16. – 19.huhtikuuta valtakunnalliset Taitaja 2008 -kilpailut, joiden vaikutusalueena on pääkaupunkiseudun lisäksi Keski- ja Länsi-Uusimaa. Kilpailijoina ovat yli 300 ammattioppilaitosten opiskelijaa, jotka kilpailevat 40 lajin mestaruudesta.
Teknologiateollisuus toimii kilpailun yhtenä pääsponsorina. Sen lisäksi lähes 30 teknologiateollisuuden yritystä tukee eri tavoin alan kilpailulajeja. Tuellaan Teknologiateollisuus haluaa vahvistaa pitkäjänteistä yhteistyötä ammatillisten oppilaitosten ja yritysten välillä sekä viestittää omasta yhteiskuntavastuustaan osaamisen kehittämisessä.
Kilpailujen ja lajiesittelyjen lisäksi työnantajilla ja työntekijöillä on mahdollisuus kohdata Ammatillisen koulutuksen suurtapahtuman rekrytointipisteessä, Espoon kulttuurikeskuksen kupeessa olevassa Espoo 550-hallissa. Sekä opiskelijat että kilpailujen tukijayritykset voivat ilmoittaa yhteystietonsa rekrytointipisteen suureen tietokantaan, ja löytää sitä kautta toisensa.

Lue lisää

Katso kaikki