Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön tunnustuspalkinto jaetaan Kiinteistö-, rakennus- ja toimitilaklusterin vuosiseminaarissa Aulangolla

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö tukee tunnustuspalkinnoin suomalaista teknologiaa, tuotekehitystä, tutkimusta ja kansainvälistymistä. Säätiö jakaa vuosittaisen tunnustuspalkinnon kiinteistöalan päätapahtumassa Aulangon vuosiseminaarissa.

Vuonna 1994 perustettu Teknologiasta Tuotteiksi – säätiö palkitsee tunnustuspalkinnoin ja apurahoin yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka innovaatioillaan toimivat paremman ympäristön puolesta. Toimialueena säätiöllä on erityisesti hyvän, terveellisen, kestävän ja tuottavan sisäympäristön edistäminen tukemalla alan innovaatioiden tehokasta tuotteistamista.

Vuoden 2005 tunnustuspalkinto jaetaan Kiinteistö-, rakennus- ja toimitilaklusterin vuosiseminaarissa Aulangolla 10.11.2005. Vuonna 2004 10000 euron tunnuspalkinto myönnettiin Are Oy:lle ARE Sensus® -järjestelmätuotteesta. Tunnustuspalkinnon lisäksi Teknologista Tuotteiksi -säätiö jakoi kunniamaininnan Ouman Oy:lle lämmön ja
ilmastoinnin säätöjärjestelmästä.

Päätökset palkittavista tahoista tekee säätiön hallitus. Säätiön hallituksessa on edustus seuraavista organisaatioista: Finpro, Finnvera, Kauppa- ja teollisuusministeriö, Keksintösäätiö, SITRA, Tekes, Ympäristöministeriö, Iitin kunta ja Halton Oy.

Lue lisää

Katso kaikki