Tekmanni Pohjanmaalle merkittäviä urakkasopimuksia

Lemminkäinen-konserniin kuuluvan Tekmanni Oy:n tytäryhtiö Tekmanni Pohjanmaa Oy on saanut kolme merkittävää urakkatilausta. Toimitukset tapahtuvat vuosina 2009-2010. Tekmanni Pohjanmaa Oy toteuttaa putkiurakan Kiinteistö Oy Seinäjoen Sairaalarinteen rakennuttamaan uuteen vuokrakerrostaloon, Talo S:ään.
Uuteen kerrostaloon tulee 8 kerrosta ja 54 asuntoa. Kiinteistö Oy Sairaalanrinne tarjoaa työsuhdeasuntoja erityisesti sairaalan henkilökunnalle. Pääurakoitsijana toimii Lemminkäinen-konserniin kuuluva Konte Oy. Arkkitehtisuunnittelun on tehnyt Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen Oy ja LVI-suunnittelun Insinööritoimisto Granlund Vaasa Oy.
Rakentaminen kohteessa alkaa huhtikuussa 2009 ja asunnot ovat valmiit kesäkuun alussa 2010.
Tekmanni Pohjanmaa tekee ilmanvaihtotyöt Kauhanjoen koulukeskuksen uudisosaan sekä peruskorjattaviin tiloihin. Tarjouskilpailussa käytettiin laatupisteytys menettelyä. Tilaajana on Kauhajoen kaupunki ja pääurakoitsijana toimii Lujatalo Oy. Arkkitehtisuunnittelun on tehnyt H&M Arkkitehdit. Talotekniikkasuunnittelijana on LVI-Sasto Ky.
Kaksikerroksinen uudisosa käsittää koulurakennuksen ja liikuntahallin. Uudisrakennuksen laajuus on 7859 m2, 47 800 m3 ja lisäksi saneerattavaa tilaa on yhteensä 1876 m2, 9030 m3. Työt aloitetaan toukokuussa 2009 ja niiden on määrä valmistua vuoden 2010 loppuun mennessä.
Tekmanni Pohjanmaa toteuttaa talotekniikan uuteen S-Marketiin, joka rakennetaan Seinäjoelle Joupin kaupunginosaan. KVR-urakkasopimus käsittää putki-, sähkö-, ilmavaihto- ja automaatiotyöt suunnitelmineen. Tilaajana on Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, EEPEE. Pääurakoitsijana toimii Insinööritoimisto Seinäjoen Rakennustekniikka SEIRA Oy.
Arkkitehtisuunnittelija on Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen Oy.
Uudisrakennus S-market Jouppi on laajuudeltaan 1948 m2. Kohteen rakennustyöt aloitetaan 15.4.2009 ja luovutuksen ajankohta on lokakuussa 2009.

Lue lisää

Katso kaikki