Täysin uudistunut Frico-ilmaverhokojesarja nyt Suomessa

Ennennäkemätön energiatehokkuus ja säätömahdollisuudet sekä helppo asennettavuus tekevät uuden sukupolven Frico-ilmaverhokojeesta houkuttelevan jokaiselle uudis- tai korjausrakentamista suunnittelevalle tai toteuttavalle. Frico-tuotteita Suomessa edustaa Oy Hedtec Ab.

Hedtecin tuoteryhmäpäällikkö Marko Mustosen mukaan uuden Frico-sarjan laitteet ovat suunnittelijoille ja urakoitsijoille erinomainen valinta rakennusten kulkuaukkojen ilmasulkutarpeisiin. Kojeiden entisestäänkin parantunut suorituskyky sekä asennettavuus ja ohjauksen äly takaavat kustannustehokkaan kokonaisratkaisun niin suunnittelijalle, urakoitsijalle kuin loppukäyttäjällekin.

”Pohjoisiin olosuhteisiin alun perinkin suunniteltu sarja on uudistunut suorastaan nerokkaasti. Parannettu virtausgeometria yhdistettynä uuteen moottoriteknologiaan sekä entistä älykkäämpään ohjaukseen parantaa ilmasulkutehoa ja vähentää energiankulutusta ennennäkemättömällä tavalla.”

Vaihtelevien olosuhteiden Suomessa kojeet on mitoitettava ääriolojen mukaan, mikä saa aikaan lähes jatkuvan säätötarpeen.

”Uusissa Frico-kojesarjoissa hyödynnetty EC-tekniikka ottaa tämän huomioon ja tarjoaa energiatehokkaan toiminnan kaikissa olosuhteissa. Tämä tuo merkittävät säästöt perinteiseen, parhaan hyötysuhteen ääriolosuhteissa tarjoavaan AC-teknologiaan nähden.”

Huippuunsa hiottu älykkyys ja helppo asennettavuus  

Frico on aina ollut edelläkävijä kojeiden älykkyydessä sekä reagointi- ja sopeutumiskyvyssä. Uusi sarja päihittää kuitenkin edeltäjänsä tarjoamalla entistä laajemmat mahdollisuudet.

”Laitteiden kyky sopeutua olosuhteisiin on omaa luokkaansa. Ne tunnistavat lämpötilan vaihtelut, ovien liikkeen, seuraavat omaa sisäistä lämpötilaansa ja säätävät itse itseään olosuhteiden mukaan. Kojeille voidaan myös määrittää erilaisia tavoitteita”, Mustonen kertoo.

Etuna on myös laitevalikoiman laajuus ja helppo asennettavuus.

”Sarjasta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu. Nyt markkinoille tulleen sarjan laitteet ovat kooltaan entistä kompaktimpia. Ohjauksen kytkettävyys ja esiparametrointi tekevät asentamisesta entistä helpompaa. Lisäksi kojeen toimintoja voidaan säätää helppokäyttöisellä applikaatiolla.”

Korkeatasoinen tuotetuki maksimoi hyödyt

Laatutuotteiden maahantuojana Hedtecillä on panostettu tuotetuen korkeaan tasoon ja kattavuuteen. Mustosen mukaan erityisesti kasvava väyläohjauksen trendi on nostanut tuen tarvetta.

”Fricot, kuten monet muutkin nykyaikaiset laitteet ovat entistä älykkäämpiä, ne liitetään väylään ja säädetään aina kohteen mukaan. Kojeen säädöillä ja valinnalla on valtava merkitys lopputuloksen tehokkuuteen.”

Yhä useampi hyödyntääkin Hedtecin tarjoamaa tuotetukea jo suunnitteluvaiheessa kojevalinnasta mitoittamiseen ja vaatimusmäärittelyyn.

”Tunnemme tuotteet ja asennuskohteiden vaatimukset. Yhteistyöllä varmistetaan kohteeseen sopivin laitteistokokonaisuus.”

Mustonen rohkaiseekin ottamaan yhteyttä myös uuden Frico-perheen mahdollisuuksiin liittyen.

”Nyt saatavilla olevat laitteet ovat myös tulevaisuutta. Tarjoamiensa hyötyjen lisäksi ne vastaavat jo nyt myös seuraavan EU:n hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi säädetyn ErP-direktiiviversion (Energy-related Products Directive) vaatimuksiin.”

 

Tutustu uusiin Frico-ilmaverhoihin

Lisätietoja:

Marko Mustonen, Tuoteryhmäpäällikkö, Hedtec Oy
Puh: 0207 638 263
marko.mustonen@hedtec.fi

 

Lue lisää

Katso kaikki