Talotekniikka-lehden tiimi vahvistui

Kuvassa keskellä Eetu Alvik. Vasemmalla Anne Soininen ja oikealla Piritta Porthan. Kuva: Juha Törmälä

Talotekniikka-lehden pieni, mutta tehokas tiimi on nyt kolmen henkilön kokoinen. Lehden tekijöitä yhdistää kiinnostus alaan, uteliaisuus ja halu tehdä paras mahdollinen lehti ihan jokainen kerta.

Talotekniikka-lehden tiimi vahvistui elokuussa, kun paluumuuttaja Anne Soininen hyppäsi remmiin toimittajaksi ja tuottajaksi. Anne on koulutukseltaan filosofian maisteri ja medianomi (AMK) journalismin koulutusohjelmasta. Aiemmin hän on työskennellyt toimittajana esimerkiksi metsäalan lehti Aarteessa sekä freelancerina useille eri lehdille. Parasta vastapainoa työlle ovat Annen mielestä lenkkeily ja kävely luonnossa.

– Talotekniikkaan tulin puurakentamista ja puutuoteratkaisuja edistävästä Puuinfosta, jossa toimin viestintäasiantuntijana, Anne kertoo.

Vanhoina tuttuina lehdessä jatkavat toimitusjohtaja Eetu Alvik ja päätoimittaja Piritta Porthan. Eetu on työskennellyt pitkään eri asiantuntijaorganisaatioissa median, myynnin ja markkinoinnin parissa. Työn ulkopuolella häntä rentouttaa käsillä tekeminen: halonhakkuu, remontointi ja entisöinti. Sadepäivinä Eetu lukee kirjoja ja nauttii Helsingin kulttuuritarjonnasta.

– Tärkein tehtäväni Talotekniikka-Julkaisuissa on pitää yrityksen talous kunnossa, kehittää toimintoja ja huolehtia työyhteisön positiivisesta ja terveestä ilmapiiristä. Hyvä työilmapiiri tukee työorganisaation menestymistä ja tehokkuutta sekä sen jäsenten hyvinvointia, Eetu sanoo.

Piritta on filosofian maisteri kirjallisuudesta kirjoittamisen linjalta sekä medianomi (AMK). Hän tuli Talotekniikka-lehteen toimittajaksi vuonna 2018. Sen jälkeen hän on toiminut yrityksessä viestintä- ja kehityspäällikkönä, väliaikaisena päätoimittajana ja keväästä 2022 alkaen Talotekniikka-lehden päätoimittajana. Ennen Talotekniikkaa Piritta työskenteli freelance-toimittajana yhteensä noin 20 eri lehdelle. Päivätyön ohella hän kirjoittaa ja lukee kirjoja sekä uppoutuu musiikkiin ja joogaan.

– Talotekniikka-alassa minua kiehtoo erityisesti sen merkittävä rooli ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa, Piritta sanoo.

Talotekniikka-lehden tekijöitä yhdistää kiinnostus alaan, uteliaisuus ja halu tehdä paras mahdollinen lehti ihan jokainen kerta. Vuorovaikutus on meille tärkeää. Ole rohkeasti yhteydessä, koskee asiasi sitten lehden sisältöä, asiakaspalvelua, myyntiä tai markkinointia. Soita, meilaa tai tule käymään!

Lue lisää

Katso kaikki