SuLVIn Suunnittelijapäivät ja SuLVIn vuosijuhla siirtyvät koronatilanteen takia – ”Jaksetaan yhdessä vielä vähän aikaa”

Talotekniikka-Julkaisut järjestää perinteisesti yhteistyössä Suomen LVI-liitto SuLVIn kanssa vuosittaisen Suunnittelijapäivän.

Talotekniikka-Julkaisut järjestää perinteisesti yhteistyössä Suomen LVI-liitto SuLVIn kanssa vuosittaisen Suunnittelijapäivän. Viime vuonna tapahtuma peruuntui koronatilanteen vuoksi ja samoin kävi myös tänä vuonna.

SuLVI tiedottaa tapahtuman peruuntumisesta:

”SuLVIn Suunnittelijapäiviä on odotettu innolla ja samalla kuunneltu tarkalla korvalla koronaepidemiatilanteen kehitystä. Vielä alkukesällä tilanne näytti valoisalta ja olimme optimistisia turvallisen tapahtumanjärjestämisen suhteen. Nyt on kuitenkin tilanne elänyt jälleen elämäänsä ja torstaina 12.8.2021 annettiin pääkaupunkiseudulle uudet kokoontumisrajoitukset.

Joudummekin ikäväksemme toteamaan, että nykyisten rajoitusten ja vallitsevan epidemiatilanteen puitteissa onnistuneen tapahtuman järjestäminen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti ei ole mahdollista. Mitä pidemmälle syksyä mennään, sitä valoisampana siintää toivo paluusta normaalimpaan. Ihan vielä emme siihen yltäneet.

Onnistuneen ja turvallisen tapahtuman takaamiseksi SuLVIn Suunnittelijapäivät järjestetään vuonna 2022. Ilmoitamme heti, kun uusi päivämäärä on tiedossa. Haluamme kuitenkin tuoda jo nyt kauan odotettujen Suunnittelijapäivien asiasisältöä virtuaalisesti saataville. Pyrimme toteuttamaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ja näytteilleasettajien tervehdyksiä verkon välityksellä alan ammattilaisille ja siten edistämään LVI-alan ajantasaista osaamista markkinoilla. Verkkototeutuksesta tiedotamme lisää lähipäivinä. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsee kuuntelemaan viimeisimmät kuulumiset alalta verkon välityksellä kanssamme!

Myös SuLVIn vuosijuhla siirtyy. Senkin haluamme viettää niin, että kaikilla on mahdollisuus olla rennosti, nauttia ja juhlia ilman etäisyyksiä ja terveysriskejä. Vietämme vuosijuhlaa kunnon kekkereillä sitten, kun se on turvallista! Ajankohdasta tiedotetaan heti, kun se tarkentuu.

Jaksetaan yhdessä vielä vähän aikaa.

Tältä näytti SuLVIn Suunnittelijapäivillä vuonna 2019. Kuva: Piritta Porthan

Lue lisää

Katso kaikki