St1 yhteistyöhön KSM-Lämpötekniikan ja Eagle Tuulivoiman kanssa

St1 Oy ja KSM Lämpötekniikka Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. St1 tulee toimimaan KSM:n valmistamien ja maahantuomien lämmitysjärjestelmien sekä niihin liittyvien laitteiden ja tarvikkeiden jälleenmyyjänä Suomessa. KSM:n tuotevalikoimaan kuuluvat mm. aurinkokeräinjärjestelmät, pelletti- ja muut kiinteän polttoaineen kattilat, briketöintikoneet, öljypuristinjärjestelmät sekä monipolttoainepolttimet ja -kattilat.
St1 Oy on myös hankkinut vähemmistöosuuden Eagle Tuulivoima Oy:n osakkeista. Yhtiöt tiivistävät kesällä alkanutta yhteistyötään pientuulivoimaloiden markkinoinnissa, myynnissä ja tuotekehityksessä. St1 toimii jatkossa Eaglen valmistamien pientuulivoimaloiden valtuutettuna yksinmyyjänä Suomessa ja Ruotsissa. Pientuulivoimalatuotteet myydään Suomessa ja Ruotsissa St1-Kotka tuotenimellä.
St1 avasi keskiviikkona Helsingin Vallilassa jakeluaseman, joka käyttää itse paikallisesti aurinko- ja tuulivoimaenergialla tuottamaansa sähköä. Aseman sähköntuottamiseen tuulesta käytetään St1-Kotka pientuulivoimaloita.
Lisätietoja:www.st1.fi

Lue lisää

Katso kaikki