Sortavalan Sähköstä EMC Groupin tytär

Talotekniikkakonserni EMC Group Oy on 30.6.2008 tehdyllä kaupalla ostanut Pohjola Capital Partners Oy:n (ent. OKO Venture Capital Oy) hallinnoimien rahastojen omistaman osuuden Sortavalan Sähkö Oy:n osakkeista ja osakeinstrumenteista. Rahastot omistavat EMC Group Oy:stä 45% ja toimiva johto omistaa loput 55%.
Sortavalan Sähkö Oy on Pohjois-Suomessa toimiva merkittävä sähköurakoitsija. Yrityskaupan myötä EMC Group Oy:n talotekninen osaaminen kasvaa merkittävästi. EMC Group Oy:lle se on samalla harppaus uudelle markkina-alueelle.
Konserni tarjoaa jatkossa Sortavalan Sähkö Oy:lle mahdollisuuden kehittää talotekniikkapalveluja sekä mahdollistaa hallintopalveluiden ja ostotoiminnan synergiahyödyt.
Sortavalan Sähkö Oy:n muut omistajat toimitusjohtaja Harri Tähtinen ja senior adviser Antero Taskila jatkavat yhtiön palveluksessa. Yrityskaupalla ei ole vaikutusta henkilöstöön.
Sortavalan Sähkö Oy työllistää noin sata henkilöä ja arvioitu liikevaihto vuodelle 2008 on 12 Meur. Päätoimipaikka sijaitsee Oulussa, muut toimipisteet Rovaniemellä ja Torniossa.

Lue lisää

Katso kaikki