Skanska palkitsi Sähkö Jave Oy:n työturvallisuudesta

Sähkö Jave Oy on saanut Skanskan myöntämän turvallisimman yhteistyökumppanin palkinnon Kuopiossa.

Sähkö Jave Oy on saanut Skanskan myöntämän turvallisimman yhteistyökumppanin palkinnon Kuopiossa.

Skanska palkitsee vuosittain työturvallisuudessa ansioituneita aliurakoitsijoita erinomaisesta työstä työmaiden yhteisen turvallisuuden puolesta.

”Yhteistyökumppanit ja aliurakoitsijat tekevät turvallisuustyötä kanssamme joka päivä. Sähkö Jave on saanut yksimielisen hyvää palautetta työmailtamme sekä turvallisesta että laadukkaasta työn toteutuksesta. Työt tehdään sovitun ja suunnitellun mukaisesti ja avoin keskustelu auttaa rakentamaan hyvää turvallisuuskulttuuria”, kertoo Skanska Talonrakennus Oy:n yksikönjohtaja Noora Sokero palkinnon perusteluista.

”Työturvallisuus on meille tärkeä asia ja olemme panostaneet siihen yhdessä vuosien ajan. Tuntuu hyvältä saada kiitosta tekemästään työstä”, sanoo Sähkö Jave Oy:n toimitusjohtaja Jari Vepsäläinen.

”Rakentaminen on tiimityötä ja turvallisuustyö koskee kaikkia työmaillamme työskenteleviä. Haluamme kannustaa jokaista tekemään parhaansa turvallisuuden edistämiseksi. Aliurakoitsijamme pääsevät esimerkiksi suorittamaan Skanskan työturvallisuuskursseja verkossa, ja järjestämme työturvallisuusaiheisia koulutuksia ja tapahtumia, joihin aliurakoitsijat ja yhteistyökumppanit kutsutaan mukaan”, sanoo Sokero.

Palkinto jaettiin 16.5.2019 Kuopiossa Rakennusteollisuus RT:n järjestämässä rakennusalan valtakunnallisen työturvallisuusviikon turvallisuusseminaarissa, jossa alan ammattilaiset yhdessä pohtivat alan haasteita ja mahdollisuuksia turvallisen työskentelyn näkökulmasta.

Lue lisää

Katso kaikki