Sitowise laajentaa toimintaansa Pohjanmaalla

Yhtiö tarjoaa jatkossa kaikki korjausrakentamisen suunnittelu-, tutkimus- ja konsultointipalvelut paikallisesti Vaasassa.

Yhtiö tarjoaa jatkossa kaikki korjausrakentamisen suunnittelu-, tutkimus- ja konsultointipalvelut paikallisesti Vaasassa.

Rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto Sitowise aikoo vahvistaa läsnäoloaan Vaasassa. Yhtiön tavoitteena on tuoda kunnille, kaupungeille ja taloyhtiöille palveluja, joita alueella ei ole aiemmin ollut saatavilla.

Vaasan uutta korjausrakentamisen yksikköä vetää seudulla pitkään työskennellyt ja alueen paikalliset erityispiirteet tunteva kehityspäällikkö Tero Hannuksela.

”Vaasan seutu ja Pohjanmaa ovat vetovoimaisia ja nopeasti kehittyviä alueita, joissa on runsaasti mahdollisuuksia potentiaaliselle asiakaskunnalle hyötyä palveluistamme”, Sitowisen Korjausrakentamisen toimialan johtaja Timo Palonkoski sanoo.

Yhtiö on aloittanut myös lisävoimien rekrytoinnin.

”Tavoitteenamme on tuoda yhdessä eri tilaajatahojen kanssa kehitetyt kustannustehokkaat ja laadukkaat korjausrakentamisen toimintamallit nyt myös Vaasan seudun asiakkaiden saataville. Aloitamme toimintamme korjausrakentamisen palveluista, mutta suunnitelmana on laajentaa palveluntarjontaa myös muille liiketoiminta-alueille”, Hannuksela sanoo.

Sitowise on suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitoimisto. Korjausrakentamisen osaamiseen pitkään panostaneena sen palvelutarjonta kattaa nyt kaikki alan palvelut tutkimuksesta ja suunnittelusta rakennuttamiseen, valvontaan ja projektinjohtoon. Sitowisellä on ollut toimintaa Vaasassa vuodesta 2015 Smart City -liiketoiminta-alueella.

 

Lue lisää

Katso kaikki