Sisäilmastoseminaari järjestettiin jo 33. kerran

Sisäilmastoseminaari kokosi Messukeskukseen 15.3.2018 yli 1300 sisäilma-asioista kiinnostunutta kävijää.

Sisäilmastoseminaari kokosi Messukeskukseen 15.3.2018 yli 1300 sisäilma-asioista kiinnostunutta kävijää.

Ohjelmassa kuultiin muun muassa Terveet Tilat 2028 -ohjelmasta, jossa tavoitteena on vähentää sisäilmaongelmista oireilevien ja sairastuvien määrää ja tervehdyttää rakennuskanta pysyvästi. Juhani Pekkanen puolestaan kertoi, miten Sisäilma ja terveys – kansallisen ohjelman valmistelu etenee THL:ssä.

Sisäimastoseminaarin Key note -puhujana oli professori Pawel Wargocki Tanskan teknillisestä yliopistosta. Hän korosti, että rakennusalalla fokuksen pitäisi olla ihmisissä, jotka rakennuksissa asuvat – eikä pelkästään rakennusten energiatehokkuudessa, kuten viime vuosina on ollut.

Sisäilmayhdistyksen entinen toiminnanjohtaja Jorma Säteri kertoi omassa esityksessään lämpöolosuhteiden ja ilmanvaihdon uusista suunnitteluarvoista. Tilaisuudessa Sisäilmayhdistys tiedotti, että yhdistyksen uutena toiminnanjohtajana aloitti LVI-tekniikan diplomi-insinööri Mervi Ahola.

Sisäilmayhdistys myönsi professori Olli Seppäselle Pro Sisäilma -tunnustuksen. Tunnustus myönnettiin ensimmäistä kertaa. Tunnustus myönnetään poikkeuksellisesti omistautuneesta työstä paremman sisäilman puolesta. Seppänen on perustanut aikoinaan Sisäilmayhdistyksen ja hän on myös Sisäilmastoseminaarin isä.

Lue lisää

Katso kaikki