Sisäilmastoanalytiikkaratkaisu hyödyntää tekoälyä

Maailman ensimmäinen tekoälyä hyödyntävä sisäilma-analytiikkaratkaisu on saanut 2,9 miljoonan euron rahoituksen yksityiseltä ja julkiselta sektorilta.

Suomessa kehitetty 720 Degreesin sisäilmastoanalytiikkaratkaisu käyttää hyväkseen koneoppimista. 720 Degrees kerännyt rahoitusta 2,9 miljoonaa, uusin sijoittaja on kiinteistöteknologiaan sijoittava Pi Labs.

Sisäilmastoanalytiikkaratkaisu tulkitsee datapisteitä sisäilmahavainnoista ja yhdistää niitä ulkoilmaan sekä tilan käyttäjiltä kerättyyn palautteeseen. Näin saadaan ajankohtaista tietoa päätöksentekoon, toimenpiteiden seurantaan ja raportointiin.Ratkaisu tarjoaa myös ehdotuksia siihen, miten työntekijöiden tuottavuutta voidaan parantaa seuraamalla rakennuksen sisäilmastoa.Sisäilmastoanalytiikkaratkaisua käytetään jo sadoissa tiloissa eri puolilla Eurooppaa.

”Ratkaisumme ansiosta kiinteistösijoittajat voivat lisätä kiinteistöjensä arvoa parantamalla merkittävästi sisäilman laatua ja kiinteistön käyttäjien tyytyväisyyttä. Pi Labs on kiinteistöteknologia-alalla tunnettu, ja he auttavat meitä pääsemään Ison-Britannian markkinoille ja löytämään strategisia kumppaneita kiinteistöalalta”, sanoo 720 Degreesin kanssaperustaja Rick Aller.

”720 Degreesin ratkaisu parantaa kiinteistöjen sisäilmaa innovatiivisella analytiikalla, jota ei ole ennen nähty kiinteistöalan ekosysteemissä”, Pi Labsin toimitusjohtaja Dominic Wilson kertoo.

 

Jätä kommentti

*

*