RYM-SHOKilla suunnattu osakeanti

Rakennetun ympäristön SHOK-yhtiön osakkuudesta kiinnostuneille järjestetään suunnattu osakeanti 18.3.-7.4.2009. Alustavan merkintävarauksen on tähän mennessä tehnyt 50 organisaatiota. Merkintävarausmahdollisuus päättyy 6.maaliskuuta.
SHOK-yhtiön osakassopimus, yhtiöjärjestys ja IPR-periaatteet hyväksyttiin pienin täsmennyksin 2.maaliskuuta pidetyssä osakaskokouksessa. Osakeannin rekisteröintihakemus on tarkoitus jättää kaupparekisteriin huhtikuun puolivälissä ja ensimmäinen yhtiökokous pidetään toukokuun lopulla.
Yhtiön 11-jäsenisen hallituksen on määrä kokoontua ensimmäisen kerran kesäkuun aikana, jolloin myös päätetään vuoden 2009 käytännön toiminnasta ja tutkimusohjelmien valmistelusta. Kesään mennessä päätetään myös SHOK-yhtiön lopullisesta nimestä.
– Valtio on antanut SHOK-hankkeelleemme toimintastatuksen. Meillä on nyt loistavat edellytykset nostaa kiinteistö- ja rakennusalan tutkimus aivan uudelle tasolle ja ennen kaikkea parantaa sen strategista ohjausta. Tähän on löydettävä sopivat työkalut ja riittävästi kunnianhimoa, totesi rakennetun ympäristön SHOK-valmisteluryhmää johtava Saku Sipola osakaskokouksessa.
Tavoitteena on, että SHOKin piirissä tapahtuvan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan volyymi on 40 – 50 miljoonaa euroa vuoteen 2014 mennessä.

Lue lisää

Katso kaikki