Rusthollilla konttikampanja

Kotien remontointiin erikoistunut valtakunnallisesti toimiva Rustholli on kehittänyt Avaimet käteen -remonttikonseptin. Tuotetta esitellään toreilla ympäri Suomen kontin avulla. Konttiin rakennetaan viikossa täysimittainen, asuttava koti.

Konttikiertue on alkanut Helsingin keskustasta, Kampin Narinkkatorilta tammikuun 9. päivä. Kymmenen päivän aikana Narinkkatorin kautta kulkevat ihmiset voivat seurata remontin etenemistä ja kontissa asumista.

Kotikonttiin asennettiin ensin elementtiseinät, sitten tehtiin lattiat laminointikuntoon sekä muun muassa kylpyhuoneen seinien ja lattioiden pohjatyöt. Seuraavina päivinä kylpyhuoneen seinät vesieristetään ja laatoitetaan. Samaan aikaan muiden tilojen seinät pohjustetaan, maalataan ja tapetoidaan. Remontin neljäntenä päivänä alkaa keittiön kalustaminen ja samalla viimeistellään muiden tilojen pintamateriaaleja.
Kuudentena päivänä viimeistellään keittiö käyttökuntoon, kalustetaan kylpyhuone sekä viimeistellään ja kalustetaan muut tilat. Sen jälkeen on vuorossa loppusiivous sekä lopputarkastus.
Kontissa olevat kamerat kuvaavat remontin edistymistä. Koosteita voi katsella netin kautta Rusthollin nettisivuilta. Lisäksi Huuto.netin kautta voi huutaa itselleen oikeuden asua remontoidussa kontissa yhden yön ajan. Helsingin jälkeen konttikotikiertue jatkaa Tampereelle, Lahteen ja Ouluun.

Lisätietoja: www.rustholli.fi

Lue lisää

Katso kaikki