Ruoholahteen kansainvälisen tason pääkonttorialue

NCC:n kehittämä We Land -konsepti nostaa Ruoholahden yhdeksi Helsingin vetovoimaisimmista alueista.

NCC:n kehittämä We Land -konsepti nostaa Ruoholahden yhdeksi Helsingin vetovoimaisimmista alueista.

Deloitte tuo Suomen pääkonttorinsa ja noin 700 työntekijäänsä vuonna 2022 valmistuvaan We Land -taloon K.A. Fagerholmin aukiolle Ruoholahteen. Rakennukselle suunnitellaan poikkeuksellisen korkeaa BREEAM -ympäristöluokituksen Outstanding -tasoa.

”NCC:n We Land -konsepti vastaa odotuksiamme ja tarjoaa meille modernit, ympäristöystävälliset, monimuotoiset ja ennen kaikkea viihtyisät toimitilat. Suunnittelemme kohteen yhteistyössä henkilöstömme kanssa”, sanoo Deloitten toimitusjohtaja Tomi Pitkänen.

NCC on suunnitellut alueen kehittämistä yhteistyössä Helsingin kaupungin, JKMM Arkkitehtien, alueen toimijoiden ja vuokralaisten kanssa. We Land -konseptin ytimenä on alueen muille toimijoille ja asukkaille avoimet tilat, tasokkaat ravintolat, kahvilat ja tapahtumat.

”Tila ei yksin ratkaise yritysten tarpeita. Tarvitaan myös tilaa tukevat palvelut, teknologia ja ihmiset. Haluamme nostaa Ruoholahden yhdeksi Helsingin vetovoimaisimmista alueista sekä kehittää sinne avoimen ilmapiirin ja elämisen kulttuurin 24/7”, kertoo Senior Developer Heikki Alén NCC Property Developmentista.

BREEAM Outstanding – tiukat vaatimukset energia- ja resurssitehokkuudelle, liikkumiselle ja käytölle

Rakentamisessa BREEAM Outstanding -taso on kansainvälisestikin poikkeuksellinen. We Landin tilojen suunnittelussa, materiaalien valinnoissa, palveluissa, liikkumisessa ja käytössä toteutetaan As green as possible -periaatetta.

Tiloilla ja pysäköintipaikoilla on useita käyttäjiä, kaikki autopaikat ja osa pyöräpaikoista on ladattavia, rakenteelliset ratkaisut ja muunneltavat tilat kestävät aikaa, julkisivun materiaalit ovat kierrätettäviä, sisustus mahdollisimman luonnonmukaista, katolle asennetaan sekä viherkatto että aurinkopaneelit.

”Rakennetun ympäristön ratkaisuilla on suuri vaikutus ilmastonmuutoksen hillintään ja ihmisten hyvinvointiin. Sekä Deloitte että NCC haluavat olla edelläkävijöitä toimitilojen vastuullisuudessa”, Alén ja Pitkänen korostavat.

Lue lisää

Katso kaikki