Rejlers ostaa Climaconsult Finland Oy:n

Rejlersin ja ClimaConsultin johtoa, vasemmalta Pelagia Wolff, Asko Laune, Harry Gullberg, Juha Pentikäinen, Mikko Vaahersalo, Peter Kyber, Katja Forsman. Kuva: Rejlers

Rejlers ostaa Climaconsult Finland Oy:n ja vahvistaa osaamistaan rakentamisen alalla pääkaupunkiseudulla. Climaconsultin työntekijät siirtyvät Rejlersille vanhoina työntekijöinä, kertoo Rejlers tiedotteessaan.

Climaconsult tekee yli miljoonan euron liikevaihtoa vuositasolla, ja sen palveluksessa työskentelee 14 asiantuntijaa. Suunnittelutoimistolla on osaamista lämmitys-, vesi-, ilmanvaihto- ja automaatiosuunnittelussa niin uudisrakentamisessa kuin peruskorjaushankkeissa. Rejlers ja Climaconsult ovat tehneet yhteistyötä yli kymmenen vuotta useissa eri hankkeissa.

− Olen iloinen, että saamme näin vahvistettua entisestään meidän LVIA-suunnitteluosaamista. Tämä tukee meidän vahvaa sähkösuunnitteluamme. Yhdistämme nyt osaamisemme ja verkostomme. Climaconsultilla on pitkiä ja pysyviä asiakassuhteita. Yhteisten hankkeiden myötä tunnemme toistemme yrityskulttuurit, sanoo Rejlers Finlandin toimitusjohtaja Mikko Vaahersalo tiedotteessa.

− Pohjoismaiden yhtenä johtavana suunnittelu- ja konsultointiyhtiönä Rejlers tuo meille uusia mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. On upeaa liittyä osaksi tätä matkaa, sanoo Climaconsultin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen.

Climaconsultista tulee osa Rejlersin Rakentamisen toimialaa. Rejlersin yli tuhannesta Suomen työntekijästä noin 200 työskentelee Rakentamisen toimialalla.

Lue lisää

Katso kaikki