Recover Nordic ostaa L&T Korjausrakentamisen

Recover Nordic Group ostaa Lassila & Tikanoja -konserniin kuuluvan L&T Korjausrakentaminen Oy:n.

Yrityskaupan myötä Recover Nordicin asema vahinkosaneeraus- ja korjausrakentamisen alan toimijana Suomessa vahvistuu, asiakaspohja kasvaa ja toiminta laajenee muutosrakentamiseen ja tilasuunnitteluun.

”Meistä tulee markkinajohtaja ja kehitämme edelleen palveluitamme täysin uudelle tasolle”, sanoo Recover Nordic Groupin konsernijohtaja Bjørn Herlofsen.

Yritysoston myötä Recover Nordic voi palvella asiakkaita koko Suomessa ja tarjota palveluitaan huomattavasti suuremman henkilöstön voimin. Recover Nordicilla on yritysoston jälkeen puitesopimukset kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa.

”Korjausrakentaminen on jatkuvasti kasvava ala, ja on vahinkosaneerauksen lisäksi meidän ydinosaamistamme. Yhtiöiden toiminnot täydentävät maantieteellisesti toisiaan sekä osaamisen että palvelutarjonnan osalta”, kertoo Recover Nordic Suomen maajohtaja Susanne Hellstrand.

Yhtiö jatkaa toimintojaan Recover Nordic Korjausrakentaminen Oy -nimellä. L&T Korjausrakentamisen asiakassuhteet ja palvelut jatkuvat asiakkaille entisellään sekä tuttujen yhteyshenkilöiden hoitamina.

”Recover Nordic Group on pohjoismainen vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen markkinajohtaja, ja yhdistymisemme seurauksena tulemme olemaan suurin palveluntarjoaja Suomessa valituilla palvelualueillamme”, yhtiön johdossa jatkava Janne Vanhanen sanoo.

”Vahinkosaneeraus ja korjausrakentaminen ovat olleet hyvää liiketoimintaa, mutta niillä on rajoitetusti synergioita L&T:n muiden liiketoimintojen kanssa. Yhtiössä on paljon potentiaalia, ja on hienoa, että sille löytyi uusi omistaja, joka haluaa kehittää sen liiketoimintoja ja palveluita”, L&T:n Kiinteistöpalveluiden toimialajohtaja Tuomas Mäkipeska sanoo.

L&T Korjausrakentamisen ja Recover Nordic Finlandin yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 45 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiöt työllistävät liki 350 henkilöä.

 

Jätä kommentti

*

*