Rakennusliike A. Taskinen ulkoisti kalustonsa Cramolle

Vuokraus- ja työmaapalveluja, siirtokelpoisia tiloja sekä vuokraukseen liittyviä kokonaisratkaisuja tarjoava Cramo Finland Oy ja Rakennusliike A. Taskinen Oy ovat sopineet rakennusliikkeen koko rakennuskaluston ulkoistamisesta Cramolle.
Käytännössä ulkoistaminen tarkoittaa, että Rakennusliike A. Taskinen myi loppuvuodesta 2008 aiemmin omistamansa rakennuskaluston Cramolle ja vuokraa jatkossa rakentamiseen tarvitsemansa kaluston Cramolta. Sopimus on tehty viideksi vuodeksi.
”Riittävän pitkä sopimus mahdollistaa avoimen toiminnan ja yhteistyön kehittämisen, sanoo Rakennusliike A. Taskisen toimitusjohtaja Ari Laamanen. Laamasen mukaan Rakennusliike A. Taskisen lähtökohtana on, että sen kohteita rakentavat alan parhaat osaajat parhaalla mahdollisella kalustolla. ”Kaluston ulkoistamisella voimme jatkossa varmistaa, että meillä
on aina nykyaikaista, hyväkuntoista ja kulloiseenkin tarpeeseen sopivaa kalustoa.

Lisäksi vuokraukseen siirtyminen on taloudellisesti järkevää, koska se mahdollistaa suhdannehuippujen tasaamisen ja antaa rakennusliikkeelle resursseja toiminnan kehittämiselle ja tehostamiselle”, Laamanen sanoo.

”Omaan kalustoon investointi ja kaluston huoltaminen on kallista, joten kaluston vuokraaminen on perusteltua. Rakennustyössä tarvittavan kaluston rikkoutuminen saattaa viivästyttää koko työmaata. Cramon vuokrauspalvelu takaa, että kalusto pysyy hyvässä kunnossa ja täyttää kaikki niille asetetut turvallisuusmääräykset. Meillä on myös resursseja korvata laite toisella tarpeen niin vaatiessa”, sanoo Cramo Finland Oy:n rakennusteollisuuden myyntijohtaja Mika Helenius.

Lue lisää

Katso kaikki